ESC Final

Tyskland vann Eurovision Song Contest igår. Det var en bra låt, men jag röstade på Belgien. Det är väldigt kul att Danmarks låt, som Sverige inte ens ville ha med i Melodifestivalen, kom på en fjärde plats. Kanske bäst och ta bort den svenska juryn som väljer ut låtarna och ta in en utländsk.

M var med en stund och tittade, sen åkte hon hem med bussen efter 22. Kalaset hos J var roligt, det var synd att jag var tvungen och åka. Karln och några killar till kom förbi innan dom drog ut på stan. Inte helt nyktra var dom. Pratade med tjejerna vid halv ett och då var dom på väg ut, lika sega som vanligt. Karln kom hem kvart i två så det blev inte så sent som jag trodde att han skulle vara ute.

Idag ska jag på kalas, syster 3 fyller 12 år idag och så är det ju morsdag. Så mamma ska få en fin blomma utav oss. 

Önskar alla mammor en trevlig morsdag!



C

Räkor

Imorse ringde M och då var det dags och gå upp. Hon skulle komma förbi och lämna sina saker som hon inte orkade ha med på bussen. Jag är helt seg idag, ligger i sängen nu och hoppas att jag blir lite piggare tills ikväll, ska ju bort till J kl 17.

Skulle åka och köpa räkor idag, men hittade färska på fjärde stället! Det var typ slut i hela stan, så först hade jag köpt frysta hos fisk bilen på Willys men tänkte att jag åker till Överby och kollar också och där hade dom färska i den fisk bilen. Så kvällen blev räddad!

Pratade med karln förut, han var i bilen på väg hem och kommer vid halv tre sen. Han hade redan druckit tre öl och lät lite berusad. Jag sa till honom och ta det lite lugnt, med tanke på att han ska dricka hela kvällen sen.

Ska alltså hem till J sen kl 17, det är tur att vi ska dit tidigt eftersom jag ska gå hem vid halv nio så hinner jag vara där en stund. Får se om jag går ut en sväng på stan efter ESC.

Nu ska jag vila upp mig inför kvällen.



C

ESC Semifinal 2

Igår var det den andra semifinalen i ESC och Sverige gick inte vidare. Det var egentligen väntat men det var väldigt tråkigt, men jag ska kolla på finalen ändå och heja på våra grannläder Norge och Danmark! 

På lördag ska jag alltså titta på finalen och äta en massa räkor. M kanske ska vara med och kolla annars får jag titta själv, men det gör inte så mycket. Hon gillar inte räkor så ska hon vara med får jag hitta på något annat till henne.
 
Jag tog med mig datorn till jobbet igår för att I skulle kolla om hon kunde fixa min uppdatering som misslyckas hela tiden. Självklart ordnade hon det, på 10 minuter! Tack och lov, har bråkat med den uppdateringen i ett år nu. Jag har även med mig den idag för att ekonomitanten ska nog komma idag och då använder hon den dator jag brukar använda. M är med mig idag också, han var det igår med. Skönt för honom och slippa vara själv hemma hela dagen, speciellt eftersom jag ska iväg sen ikväll och kommer vara borta en stund.

Imorgon kommer äntligen karln hem!



C

Grattis på födelsedagen!

Idag fyller min älskade vän J 26 år. Hoppas att hon får en bra dag och en massa roliga paket. På lördag ska vi fira henne med ett stort kalas.

GRATTIS!!



C

ESC Semifinal 1

Igår var det dags för Eurovision Song Contest Semifinal 1. Det var som vanligt mer dåliga än bra bidrag som var med, men dom säger att de bra bidragen är med i Semifinal 2 som är imorgon. En svensk gick vidare till Finalen och det var Robert Wells som spelade piano i Vitrysslands bidrag.

Imorgon är alltså Semifinal 2 och då är Sverige med och vi får hoppas att Anna går vidare!

På fredag ska vi, A, J och jag, på Sex and the city 2! Det kommer och bli mysigt och jätte roligt och träffa A igen, har inte sett henne sen i påskas.

På lördag är det många saker som händer, J har fyllt år och ska ha fest, det är crusing och så är det ESC final! Jag har aldrig varit mycket för crusing utan det kan lika gärna kvitta för min del, så jag ska hem till J på lite kalas och sen hem och bänka mig framför tv:n. Jag tror faktigt att jag inte har hört något positivt om att jag tittar på det, alla säger bara ska du kolla på DET?? som att det vore det hemskaste i världen. Ja jag gillar Eurovision, kan jag få göra det utan att alla ska tro att jag är konstig?

På lördag kommer även karln hem från utlandet, där han är och jobbar. Det blev lite extra denna gång, annars brukar han komma hem på torsdagar.

Som ni ser kommer det och bli en väldigt rolig helg!



C

Helg

I fredags var det väldigt lugnt. Kollade mest på tv slöade, det var riktigt skönt.

På lördagen kom J hit och färgade mitt hår, igen. Men nu får det vara nog för ett tag, annars tappar jag väl håret. Sen åkte vi till Överby och handlade lite. Köpte hamburgare som skulle grillas på kvällen. Efter det gick jag över till pappa för kalas. Där blev det lite bullar och tårta. På kvällen kom J, M och M hit så grillade vi, såg lite osäkert ut ett tag med tanke på att det regnade en liten skur. Men det klarnade upp och vi satt ute och åt för första gången i år. Kvällen slutade på Butlers där det som vanligt var folk som inte vet hur man ska bete sig.

Idag har jag och J varit på Zumba. Oj, oj vad jobbigt och framför allt roligt det var! Kändes inte som att man tränade. Det får vi ta och gå på fler gånger! Annars har det inte hänt så mycket mer idag. Karln har legat på soffan hela dagen och tittat på tv.

Är så trött på folk som tror att dom kan bete sig hur som helst utan att förvänta sig att till slut så kommer man att reagera!



C

Överraskning



Sitter på jobbet och funderar lite på vad man ska äta ikväll till middag. Kommer och tänka på att tacos var ju länge sen, så det ska jag göra idag lagom till karln kommer hem. Det får blir en överraskning, hoppas han blir glad och inte hade hoppats på pizza eller något. Det var ju ett tag sen vi åt tacos, kommer inte ens ihåg när det var senast.

J, vad hände med tisdags-taco?



C

Missnöjd

Färgade håret igår, men blev inte som jag hade tänkt, så det ska färgas igen till helgen. Hoppas att det blir bra då! Ska ta och köpa en färg idag.

Tack så mycket J för att du ställer upp och står ut!

Idag kommer karln hem från utlandet, där han jobbar på veckorna. Ska bli skönt och ha han hemma och slippa vara själv. Nästa vecka kommer han nog inte hem förens på lördagen, men på fredagen blir det bio med tjejerna så jag kommer inte vara hemma så mycket.

När jag slutat jobbet idag ska jag åka med pappa och en utan systrarna till ICA Maxi och handla inför kalaset som ska hållas på lördag för pappa, M och L. 

Kollade på New York resor igår och nu har priserna gått upp. Så fort de går ner igen så ska vi boka!

Ska du med?



C

Överby

Idag har jag varit på Överby med J och C. Det var riktigt skoj! Köpte dock inte så mycket, vilket var bra då man inte är gjord på pengar.

Just nu är jag hemma hos J och M. Jag har hjälpt J lite med sin uppsats som hon är lite hysterisk för, men som jag tror kommer och bli bra när den är klar. Vi har tänkt och trotsa vädret och grilla idag, så jag väntar på att dom ska bli klara så att vi kan åka och handla lite. Karln hade redan tagit sig en öl hemma, annars hade han fått åka och göra det.

Robin Hood var riktigt bra igår! Det är en film som jag kommer och se igen. Den handlade om hur legenden om Robin Hood uppstod. Den rekommenderar jag er att se.



C




O'learys

Ikväll har jag varit på O'learys och ätit med karln, J och M. Det var riktigt mysigt. Vi pratade lite om våra resor vi ska göra tillsammans. På semestern ska vi bila till Frankrike, med målet Normandie, till vintern ska jag och J åka till New York och nästa år vid påsk så ska vi åka till Thailand. Det kommer och bli ett väldigt spännande och roligt år! Väldigt dyrt bara, men det är bara att spara.

Nu är det bara ca en månad kvar till Midsommarafton och detta år kommer och bli lika skoj som förra året! Det var nog den bästa helgen någonsin, vi hade kul HELA tiden. Vi grillade, åt sill och potatis, spelade kubb, sjöng singstar, spelade TP och söp. Kan det bli bättre? Tror nästan inte det.

Imorgon ska karln åka och greja med bilen och jag tänkte få hem till J en sväng. Mitt hår behöver färgas igen, det bara växer och växer. Jag har tack och lov fått klippt mig, det var ju fem månader sen sist. På kvällen ska vi ju gå och se Robin Hood. Det ser jag fram emot.

-Det är Robin Hood jag vill ha!! Eller hur, M?



C

Långledig

Igår var jag på kalas, min kära syster fyllde 22 år. Hon fick en giftbox med Jelly Belly, hon älskar ju dom.

I söndags fixade vi det sista på min cykel som jag fick av karln i födelsedagspresent. Så nu är den äntligen körbar. Ska köpa en Springer som man sätter på cykeln så kan en hund springa bredvid utan att man ska behöva hålla i koppel och va rädd att den ska dra omkull hela cykeln. Så det kommer nog och bli bra för M så han får bli av med lite överskotts energi.

Nu är det äntligen lite långledigt igen! Hela fyra dagar ska jag slippa och åka bort till arbetet. Det ska bli så skönt, hoppas att vädret kommer och vara bra också och inte regna hela tiden. På fredag ska vi gå på bio med J och M, vi ska se Robin Hood. Jag tror att den är väldigt bra, har fått bra recensioner i alla fall. Det kommer och bli mycket bio det närmaste, förra veckan var vi på Iron man 2 och om två veckor är det Sex and the City 2. Sen blir det nog ett par besök till sommaren också, Eclipse och The Sorcerer's Apprentice.

På lördag funderar jag på om vi ska grilla om det blir fint väder. Det är det bästa när det börjar och bli vår, när man får ta fram grillen och sitta ute. Det är skönt för hundarna också att kunna springa omkring och leka lite som dom vill.

Så nu hoppas jag på att det ska bli sol till helgen!



Städ dag

Idag blir det städning hela dagen, är själv hemma så då brukar det gå fortare än om karln är med. Det brukar alltid bli så att jag får gå efter honom och göra om. Är det bara för att han hoppas på att han ska slippa och behöva städa? Jag städade hela lägenheter för två veckor sen, och då gjorde jag allt. Han städa den förra helgen och jag kommer hem och ser att, jaha det är bara och göra det han inte har gjort. Då jag påpekar det han inte har gjort är hans trevliga kommentar att; det har jag aldrig gjort förut. Men nu ska det bli ändring på det!

Sen ikväll ska vi hem till J för lite fest, eftersom både E och M har kommit för att hälsa på. Det var ju ett tag sen man såg dom båda så det kommer förhoppningsvis bli en trevlig kväll.

Igår var jag på After Work och enligt källor var det en dum idé och gå hem istället för och gå vidare, då jag missade en del roliga händelser. Att folk inte växer upp. Fick bevisat flera gånger igår att dom fortfarande är 18 år. När ska dom växa upp egentligen och inse att dom är närmare 30 än 20? Börja ta ansvar och se framåt istället för att försöka återskapa livet dom hade när dom var 18?

Det är bara roligt och leva så när man är 18, nu är det bara patetiskt.



C

After Work!

Ska snart bege mig hemåt och kasta mig in i duschen så att jag hinner göra mig iordning för after work på O'learys. Självklart är ALLA välkomna dit, så vi ses där! Min karl jobbar till sent idag jag får gå solo idag.

Men som sagt så är det inga problem! 





Sjukling

Har varit sjuk nu i några dagar, det var min karl som smittade mig. Det verkar ju aldrig släppa heller! Men på jobbet är jag ändå, man kan ju inte vara hemma och förlora en massa pengar.. Får hoppas att jag blir bättre till helgen då det ska komma gäster från långväga håll, gäster som man inte sett på ett bra tag.

Är som sagt på arbetet och jag är helt själv, vilket är väldigt lugnt och skönt. Får se om jag stannar hela dagen eller om jag går hem vid lunch, beroende på hur jag mår.

Idag ska jag besiktiga bilen också. Allt borde vara ordnat nu så att den ska gå igenom, det här blir den andra efterkontrollen. Som vanligt är det jag som får ordna allt, det är inte lätt när man har en karl som bara säger att jag ordnar det sen. "Sen" brukar oftast vara för sent eller aldrig ske. Vi hade på oss till den 10/5 och i måndags tänkte jag att; ja jag får väl kolla upp om det finns någon tid snart. Jag har inte lust och ställa mig i kö och kanske få stå där i timmar. I vår stad hade dom inte en enda tid. I grannstaden fann det EN idag, så den fick jag. Sen fick jag ringa till killen som skulle fixa problemet och sen åka dit med bilen.

Att det ska behövas kvinnor till allt.


C

Svartsjuka

Satt på jobbet idag och pratade med J i telefonen. Vi började prata om förhållanden och bara för att man är ihop med någon så måste man väl sitta fast med den personen.

Oftast är det ju så i början av ett nytt förhållande att man inte vet vart man har varandra, vilka gränser som finns o.s.v. Ofta är svartsjuka ett problem som många handskas med, att vissa är så svartsjuka att de inte låter sin partner göra saker utan att han/hon ska vara med.

Hur kul är det att behöva säga till sina vänner att, nej jag vill inte gå med ut på krogen eller att nej jag kan inte följa med på en weekendresa. Bara för att man vet att ens partner inte kommer och bli allt för glad?

Men börjar vi inte bli lite för gamla för att orka lägga energi på sånt? Man har ju börjat komma upp i den åldern att man kanske ska börja och tänka lite och inte bete sig som om man forfarande vore i 18-års åldern?



C

Road trip

Efter jobbet idag kom J hem till mig. Hon lyckads övertala mig att åka till Ikea, inte för att det var särskilt svårt. Hon hade med sig kameran och det blev en hel del galna kort, tex. på en karl i gröna kläder på en MC. Jag lyckades faktiskt handla för under 500:-. Det hör inte till vanligheterna. Som vanligt så fick det bli en grillad kyckling med pommes och bernie-sås, men vilken besvikelse det var den här gången. Kycklingen var lite torr och minimal, såg en massa större men han skulle tvunget ge mig den minsta han kunde hitta. Han gav mig även lite pommes och lite sås.. Men cheesecaken med jordgubbar var god, tack och lov! Kom hem runt 21. och kom på att jag bara varit hemma ca 2 timmar sammanlagt idag.. Då fick jag lite dåligt samvete att M hade varit själv så länge, men vi lämnade D här så han hade en kompis i alla fall.

Nu ska jag snart gå och lägga mig, det blev en lång tisdag.


C

Välkommen till min nya blogg!

Eftersom min syster M har malt och malt i evigheter om att jag ska skaffa en blogg, så tänkte jag att fine jag får väl göra det då. Sagt och gjort, nu ska jag bara komma på vad jag ska skriva för vettigt också.. Var beredda på att det kommer och bli en massa babbel om allt och inget.

Nej, nu ska jag snart åka hem på lunch. På återseende!


C

RSS 2.0