Tack och hej, 2011

Jag tänkte att jag skulle göra en sån där utvärdering av året som vart. Ni vet, en sån som man brukade göra i skolan om lärarna.

2011 har varit ett utav de bättre åren av mitt liv, av olika orsaker. Jag ska dock inte ta upp allt här. Jag antar att de som är inblandade vet vad jag talar om. 

Om jag skulle kalla förra året för rese-året, då jag var ute i vida världen och kollade, så skulle jag kalla detta året för musik-året.

Det har varit mycket musik inblandat detta år, främst konserter. Men jag har även börjat att lyssna på musik i princip dygnet runt hemma. Även när jag är ute med hundarna har jag ett par lurar i öronen.

Robyn var jag och Marie på i mars på Cirkus i Stockholm. Vi gjorde en helg utav det och utforskade även Stockholm, i alla fall slottet. Hon var ett riktigt energiknippe på scenen och höll på nånstop i två timmar. Detta var Maries julklapp 2010 och jag hoppas att hon blev nöjd.

Nästa stop var i Slottskogen i somras. Då var det dags för Where the action is. Även detta var en present till Marie, födelsedagspresent. Hon såg helt chockad ut när hon öppnade presenten och det låg en biljett där i. Så jag hoppas att hon blev glad. I alla fall, denna gång fick vi se många olika artister så som, Royal Republic, The Ark, Brandon Flowers, Glasvegas och höjdpunkten Coldplay. Det här var en utav de bästa dagarna på hela året. Solen sken hela dagen och det var inte ett moln på himeln. En helt underbar dag!!

I september var det dags att ge sig av till Stockholm igen. Den här gången för att se Josh Groban. Jag hade inte direkt någon som var jättesugen på att följa med. Det slutade med att Jessica fick en biljett i förtidig julklapp. Hon var väldigt glad över detta och vi åkte upp över en helg så att vi kunde få shoppat lite också. Konserten var i Globen och vi hade sittplaster på första raden precis framför scenen. Det var en väldigt bra kväll och gud var den karln kan sjunga!!

Det skulle egentligen varit slut här men en dag när jag satt och surfade runt så såg jag en tävling där man kunde vinna biljetter till en konsert i Oslo med Coldplay. Så jag svarade på frågorna och klickade vidare och där skulle man skriva en motivering om varför just jag skulle vinna. Då tänkte att åh det orkar jag inte, men sen slog jag till mig själv och sa why not? Så sagt och gjort, jag skrev en motivering och sen två dagar senare ringde det en kvinna som sa att jag hade vunnit två stycken biljetter. Så en tid senare begav jag och Marie oss iväg till Oslo för att se Coldplay ytterligare en gång detta året. Och oj vad bra dom va!! Bättre än i somras. Detta var årets julklapp till henne, hon behövde inte betala bensinen, haha!! Nu har jag lite svårt för vad jag ska hitta på till henne nästa år..

Så 2012, bring it on!!





Finns det något roligare

Än The Big Bang Theory?? Jag har blivit helt kär i den här serien. Helt underbar. Jag skrattar åt varje avsnitt. Oftast hysteriskt.

Sheldon Cooper är nog den bästa karaktären någonsin!! Jim Parsons gör ett helt fantastiskt jobb.

Ta och kolla in det här klippet, http://www.youtube.com/watch?v=_eD8RhPDU5Y&feature=related





Hundar högt och lågt

Idag började dagen med att Genit smsade och tyckte att jag skulle ringa när jag vaknade. Så det fick jag ju gjort då, så vi fick tala ett tag. Det behövdes, som alltid nu för tiden.

Efter att vi lagt på gick jag in till staden för att möta syster nr 3, Malin, för att äta lunch/frukost. Det blev thai buffé i vanlig ordning och lika gott som alltid. Sen gick vi en sväng på Oden för att kika på rean. Det blev dock inte köpt så mycket.

Väl hemma så ringde jag efter syster nr 4, Linnéa, och vi tog hundarna och gick bort till Jenny. Där blev det rena kaoset när 5 hundar, 2 barn och 2 relativt vuxna försökte att ungås ett par timmar. Eftersom Jenny är så huslig som hon är slängde hon ihop ett par cupcakes efter ett tag.

Jag tror dock att det var en muta för att få oss att va lite lugnare. Den fungerade inte.

Goda var dom i alla fall!!





Sherlock Holmes

Idag så ringde Genit och väckte mig vid halv elva. Hon tyckte att jag och Anna skulle masa oss in till stan och möta henne efter jobbet. Men Anna hade gett sig av till kusten så jag fick åka in själv.

Väl i stan så gick vi runt och kikade och köpte lite saker. Sen åkte vi hem till henne och gick ut med djurena och satt sen och tjötade om allt och inget. Som vanligt.

Ikväll har jag och karln varit på bio. Det blev Sherlock Holmes: A game of shadows. Jag tyckte att den var bra, men jag gillar ettan mer. Sen älskar jag ju såna här typer av filmer, plus att jag även älskar Robert!!












Ja..

Den här dagen har inte varit annat än seg. Jag har varit as trött hela dan..

Var hemma hos mamma förut på julmiddag. Det var hur gott som helst! Mellan middagen och kaffet så la jag mig i Maries säng och somnade av en stund. Det var jäkligt gött!! Haha!!

Igår var det ju Juldagen och det är ju då man ska gå ut på krogen. Så det gjorde vi ju då.

Jag och Marie gick bort till Jenny och dit kom även Anna och Katrin senare. Vi hade det väldigt trevligt med vin och våra ljuva stämmor med SingStar. När klockan blev 23 kom taxin och vi åkte iväg till Butlers. Inte Marie dock, hon hade gett sig av innan.

På Butlers var det en herrans massa folk. Och jag träffade på en del gamla klasskompisar som jag inte sett på väldigt länge. Sånt är alltid roligt!! I alla fall så hade vi det väldigt roligt och vi sprang runt och pratade och kramades med allt och alla kändes det som.

Jag och karln kom hem efter 4 och hade Jenny och Anna i släptåg. De bestämde sig för att det var lika bra att stanna kvar här, så de däckade av på soffan. Haha!!

På morgonen var alla dåliga förutom jag.

Det kändes skönt!!





Merry Christmas!!







Dan före dan..

Idag är det dan före dan.

Och idag har jag varit på Överby en sväng, med allt annat folk. Jag var dock klar med allt och följde med endast som sällskap. Det var väldigt skönt att slippa stressa och bara kunna kolla på allt folk.

Ikväll blir det att åka bort en sväng till Lotten. Där blir vörtbröd med julskinka.

Efter det kommer pappa hem till oss och så ska vi kolla på Elf och äta pizza.

Allt enligt tradition.





Coldplay

Nu har jag äntligen hittat Coldplay konserten jag och Marie var på i Oslo.

Så jag har väl suttit och kollat på hela den nu. Haha!!

För er som vill sen den, går den att se ett tag till på expressen.se eller här nedan.








Hipp, hipp, hurra!!

Idag fyller Milton 3 år!!








Fjärde Advent

Då var det fjärde advent och idag har vi varit och köpt julgran och julskinka.

Så det är det vi har pysslat med.

Igår låg jag i sängen hela dagen och gick upp vid halv sju för att göra middag. Jag ringde över Linnéa för lite sällskap och senare kom även Martin och Jenny förbi en snabb sväng. Så även denna hela har varit lugn. Det har varit väldigt skönt, det måste jag erkänna.








Tredje Advent

Idag är det tredje advent och snart har halva december gått.

Idag kom Marie hit en sväng för att göra klart det vi inte hann göra färdigt igår. Annars hände det inte så mycket. Var as trött hela dagen i princip. Så det var bara slapp framför soffan på eftermiddagen.








Julmys

Idag har Marie varit här hela dagen. Vi har bakat och haft julmys med julmusik, julmust och glögg. Vi gjorde lussebullar, fudge och massa olika praliner.

Allt blev jättegott!!

Igår var jag och karln hemma hos Jenny en sväng och tjötade och sjöng Singstar. Det var väldigt trevligt. En vinflaska hann bli uppdrucken innan jag va hemma. Som det ska va.. Haha!!





Ikea

Idag har jag varit på Ikea med Marie och Jenny. Jag åkte dit för att köpa en matta som dom hade rea på denna vecka. Men tror ni inte att den jävla mattan var slut när jag kom dit.

Helt jävla slutsåld!!

Och dom skulle inte få in några mer. Jag är väldigt upprörd!! Jag fick i alla fall köpt mig lite ljus och lite annan skit.

Sen så åt jag Ikeas julbord som är gjort utav Tina Nordström. Det var väldigt gott faktiskt. Förra året var det Leif som gjorde det. Och det var inte gott. Usch!








Andra Advent

Då var det redan andra advent. Tiden går undan!

Idag har vi varit hemma hos min faster och ätit middag. Det blev tacopaj. Väldigt gott var det!








Sons of Anarchy

Igår vaknade jag utav att karln städade här i lägenheten. Vilket var jäkligt skönt, för då slapp ju jag.. Haha!!

Annars hände det inte mycket igår. Var på Överby en kort sväng och karln köpte ett par jeans. Sen på kvällen blev det ett par avsnitt utav Sons of Anarchy. Mycket bra serie!! Motorcykelkillar när dom är som hetast..

Idag verkar bli en slapp dag den också. Men det kan svänga fort, så det är nog bäst att vara redo. Just in case..








December

Då var det äntligen December igen. Det är en utav mina favorit månader. Hela December är hur mysig som helst.

Så igår hade jag lite mys här hemma för mig själv. Det var väldigt trevligt, haha!!








RSS 2.0