Mr Popper's penguins

Idag ska jag och Malin gå på bio. Hon ville se Poppers pingviner och den verkar väldigt rolig så då tänkte jag att jag kan gå med henne. Jim Carrey brukar ju vara bra.








Semester

Nu har en vecka gått utav semestern och den har varit ganska regnig.. =(

Förra helgen var det Fallens Dagar här i staden och vi var ute en sväng på fredagen. Det var helt ok, men man hamnade i vanlig ordning på Butlers. Vi var en sväng inne på Butlers öltält också. Där var det livat!

Karln fick för sig att gå ut även på lördagen. Det gjorde inte jag. Var galet trött och höll på att somna nästan hela dagen kändes det som. Jag och Linnea gick i alla fall ner till stan unden dagen och kikade på marknaden och folket.

Efter att karln gett sig av åkte jag och hämtade min väska som var hos Jenny och Martin. Jenny jobbade, så Martin var själv hemma. Stannade en stund och tjötade lite. Sen åkte jag hem och la mig och sov. Det var behövligt!

I måndags åkte jag och karln upp till Årjäng. Vi kom hem i torsdags. Det var väldigt skönt att komma bort en stund. Nästa vecka ska vi ge oss av i båten några dagar. Sen är det bara en vecka kvar utav min semester. Karln börjar jobba redan om en vecka, stackarn.

Nu hoppas jag bara på att det kommer att bli sol!!




Harry Potter och dödsrelikerna: Part 2

Imorgon är det ÄNTLIGEN premiär för den absolut sista Harry Potter filmen.. I 4 år har jag väntat på den!! Jag, Marie och karln ska gå på den i Göteborg imorgon. Den kommer vara helt grym!!

Här får ni ett smakprov.







Host, host, host!!

Ja, så har den senaste veckan sett ut och hörts från mig. Är förkyld med världens rethosta och den är inte över än. Så förra veckan var jag hemma från jobbet onsdag och torsdag. Var tvungen att åka dit på fredagen för hela stället gick nästan under när jag var borta. Suck.

I alla fall så åkte jag dit och var där i två timmar. Gjorde det som det var panik med, sen åkte jag hem igen. Höll på att svimma av. Åkte in till stan och köpte en massa mediciner på apoteket.

På lördagen mådde jag bättre. Tack och lov! Det var kalas hos min faster, som hade fyllt år. Där blev det mat och massa vin. Vi var där till sent på kvällen och efter det så tog vi oss ut till Knorren där det var FEST! Robin hade fyllt 25 år!! Han fick en Captain Morgan utav oss och blev överlycklig. Den tog sen nästan slut. Haha!

Kl. 04.00 var det nästan bara Robin, Therese, Jenny, Martin, karln och jag kvar, alla andra hade tydligen gett sig av. Taxin kom och hämtade Robin och Therese och deras vänner. Vi hade våra cyklar där. Så det var bara att cykla hemåt.

Jenny och karln cyklade som idioter och lämnade mig och Martin åt vårt öde. Vi tog oss hemåt sakta men säkert. Det går inte fort när man är lite halv krasslig, även Martin var lite sjuk. Men till slut så kom vi fram.




Where the action is

I tisdags förra veckan var jag och Marie på festival, Where the action is.

Det var grymt!

Coldplay och The Ark var helt klart bäst! Men även Royal Republic och Daniel Adams-Ray var bra.



Royal Rebublic



Daniel Adams Ray



The Ark



Glasvegas



Brandon Flowers



Coldplay



Coldplay



Coldplay





Midsommar

Förra veckan var det midsommar och jag, karln och Larsa åkte ut till Martins stuga utanför Lysekil. Det har blivit lite av en tradition av att fira midsommar där. Nu var det tredje året vi var där. Vi åkte ut på torsdagen där Martin, Jenny, Mike, Ödet och Anna redan var. Martin, Mike och karln drack och blev en anings fulla. Vi tjejer hade lite mer vett och spara oss. Ändå kom jag inte i säng förens kl var efter 4 på morgonen. Jag fick slänga upp tältet alldeles själv och började att pumpa luftmadrassen kl 4. Allt medans killarna stod inne och blegade på. Haha! Karln kom sedan ut och hjälpte mig, tack och lov!

På midsommarafton kom Robin, Linnéa, Linus och Jossan. Vi åt sill och potatis till lunch och sen hade vi tipspromenad och lekte lite lekar. Hur skoj som helst. Vädret kunde varit bättre men det regnade inte så mycket utan kom några skurar ibland. Jag gick och la mig kl 5 medans några var uppe till kl 7-8. Inte riktiga nånstans!

Lördagen var lite seg för oss allihopa. Men vi tog oss ut till havet och solade och badade. Vädret var super! Sen på eftermiddagen åkte vi ut till Lyskekil och tittade på bilar och folk. Vi hann även med en stund i svärföräldrarnas båt, där de bjöd på öl. Tillbaka i stugan drog festen igång och runt klockan tolv på natten blev det kubb, tjejerna mot killarna. Jag var dock inte med, hade redan fått tillräckligt med myggbett. Även denna kväll blev sen och jag la mig runt 4.

Som ni kan förstå var söndagen inte riktigt vår dag. Alla var trötta och sega. När jag och karln kom hem däckade vi på soffan. Även vovvarna var helt slut. Men det var en alldeles underbar helg, som alltid.




RSS 2.0