Kinect

Igår var jag och Jenny på Överby och kikade lite. Köpte mig ett par svarta jeans på Gina. Det är alltid bra att ha. Sen köpte jag mig ett Xbox 360 med Kinect. Äntligen! Jag har velat ha det sen jag såg reklam om det på tv. Så nu har jag beställt Dance Paradise och Zumba Fitness också. Så någon gång framöver kommer mina kära vänner få en inbjudan till en Kinect fest. Och vi vet ju alla att spel fester brukar vara dom som är roligast!

I lördags var vi ett gäng som gick till O'learys och åt. Fredrik och Amelie åkte till Thailand idag och ville umgås lite innan de åkte. Efter O'learys gick vi hem till mig och spelade Med andra ord. Det finns nog inget sällskapsspel som är roligare än det. Framåt natten kom även Lars bort. Han hade varit ute på Butlers. Det blev som vanligt sent, Lars gick hem kl 5. Men den här gången var jag lugn. Tack och lov!







Nintendo

I lördags hade jag Nintendo fest i lyan. Vi hade en konsol i varje rum i princip. supernintendo i köket, nintendo64 i sovrummet och nintento wii i vardagsrummet. 64:at byttes senare ut mot ps2 och singstar. Det kom en hel del människor och det var folk vart man än gick. Jävligt kul hade vi allihopa! Älskar hemma fester och mycket folk. Bara det är rätt folk, och det var det verkligen också.

Tråkigt nog var jag så berusad att jag glömde att ta en massa kort. Har dock hört att det ska finnas en del kort ändå, vissa tydligen lite barnförbjudna. Ops.. ;)

Söndagen såg det ut som jag vet inte vad här hemma. Men det betyder att det varit en bra fest! Jag plockade bort det mesta sen var det mest slapp som gällde. Det behövdes kan jag säga, med tanke på att de sista gästerna gick kl 5.

Är det fest så är det!


2011

Då var det ett nytt år igen. Tiden går så himla fort, det är knappt att jag hänger med!

Julen var hur bra och mysig som helst. Jag hade varit väldigt snäll, för jag fick ett Nintendo Wii av karln. Jag blev jätteglad!  Som vanligt på julafton så åkte vi runt till en massa olika ställen. Sist hamnade vi hos mamman och åkte hem efter kl 2 tror jag det blev till slut.
Juldagen var det fest här. Nästan alla som var bjudna kom och det blev en jäkla fest. Vi var ett gäng som gick ut, några stannade kvar och vi hade efterfest sen när vi kom tillbaka från Butlers. Så skoj har det inte varit på ett tag så det var en lyckad kväll!
Annandagen åkte vi som vanligt ut till mamman och åt julmat. Väldigt gott!

Jag jobbade alla mellandagarna, vi hade tävling borta i hallen. Men det var ändå ganska lugnt, vilket var väldigt skönt. Tack vare det så kom jag inte iväg så mycket på rean och kunde spendera en massa pengar. Men en liten sväng hann jag med, men det fanns ju inte ett ända plagg att köpa. Bara en massa gamla trasor som hängde på galgerna. Förstår inte vad det är folk talar om när det säger att det hittat en massa "fynd" på rean.

På nyårsafton var vi hos Anna, där Amelie hade bokat köket för att laga en underbart god middag till oss alla. Mycket uppskattat. Sen spelade vi Med andra ord, lika hysteriskt som alltid. En kvart innan klockslaget gick vi ut och sköt upp en massa raketer. Sen fortsatte festen med tjöt, dans och musik. En bra start på det nya året.

Helgen som var har varit lugn. Martin hade bjudit sin älskade Jenny på en skidresa till Sälen, så vi passade Dolly. Vilket gick hur bra som helst. På lördagen kom Amelie och Fredrik hit och vi gick bort till Buddys och bowlade.

Nu till helgen är det dags för Nintendofest igen. Förra gången var väldigt lyckad, så jag hoppas att det blir så även denna gång. Med tanke på vilka som kommer är det nog ingen risk att det blir tråkigt.



Min julklapp.



Karln som tomte.



Jag och Lars på Juldagen.



Dolly



Karln, Amelie och Fredrik på Buddys.





RSS 2.0