Städa och tvätta

Eftersom det inte har hänt så väldigt mycket den sista tiden i mitt liv, men jag ändå kände att jag var tvungen att göra ett inlägg så får det bli ett sånt här inlägg.

Förra veckan var jag sjuk. Min trevliga arbetskamrat Mikael hade smittat mig med sin förkylning. Tack för den! Så jag har varit hemma nästan hela veckan. Gick dit i tisdags, men orkade inte hela dagen så jag åkte hem och la mig igen. Det behövdes. I fredags kände jag mig bättre, så vid lunch tid åkte jag och gjorde ett par timmar.

Så då i lördags och söndags så har jag tvättat och tvättat och städat. Och städat lite till. Det blev ett antal maskiner gjorda, sen vek jag den tvätt som jag hade sen innan som jag inte orkat vika innan. Sen har jag diskat och torkat av bordet i vardagsrummet. Sen dammsög min karl. Det ska jag även göra när jag bloggat klart det här inlägget. Plus att jag ska gå och ta hand om den tvätt jag tvättat idag. Den ligger just nu i torktumlaren.

Jag har även idag lagat mat och diskat lite till. Quesadillas blev det. Väldigt gott. Imorgon blir det tacos. Kanske även att jag tvättar lite då med. 

PS. Föresten är det här första och sista gången ni får läsa ett sånt här pissetråkigt inlägg. För vem bryr sig om att jag tvättar hela tiden? 


Det ända roliga som hände på hela helgen var i fredags när jag fick träffa min kära berlinare igen. Det är inte ofta det händer och egentligen det ända som är värt att nämna i det här inlägget.

Nu vet ni.




One day

Har ni inte läst boken En dag än utav David Nicholls, så gör det!!

Beskrivning från bokia.se:

"Två människor. Tjugo år. En dag. Du kan leva hela ditt liv utan att inse att det du letar efter finns rakt framför dig ... 15 juli 1988. Emma och Dexter tillbringar en natt tillsammans efter examen på universitetet. I morgon måste de gå skilda vägar. Men var kommer de att vara den här dagen om ett år? Och varje år som följer? En dag är en historia om kärlek och vänskap, om livet mellan 20 och 40. Det är en romantisk komedi med djup och värme, en bok man aldrig glömmer."

Det har även gjorts en filmatisering utav boken med Anne Hathaway och Jim Sturgess. Den kommer på bio i oktober.

Trailer








En helt vanlig söndag

Ännu en sån där söndag där karln ligger och snarkar på soffan, hela dagen. Jag blir tokig!

Han vaknade i och för sig till i nån minut och frågade om vi kunde äta tacos ikväll. Jag svarade ja. Sen somnade han igen.

Men ändå, framsteg!
 


En helt vanlig söndag..




Fredrik Backman

Av en händelse för några veckor sen klickade jag mig in på Fredrik Backmas blogg. Jag fastnade direkt och läste hur många inlägg som helst. Så hysteriskt rolig!!

Ni måste bara gå in och läsa hans blogg!!






Lördag

Igår åkte jag ut till Sjuntorp för att hämta upp Malin. Vi skulle ge oss ut och leta kantareller. Vi åkte ut till mitt hemliga ställe och skulle parkera bilen. Då står den en annan bil där. Jag blir lite orolig att alla kantareller ska vara plockade, men det verkade inte som dom hade varit just där och letat. Tack och lov!

Vi hittade inte direkt jättemycket, förens vi skulle gå tillbaka till bilen. Då ser Malin helt plötsligt hur mycket som helst. På 10 minuter plockar vi mer än vad vi gjort under hela tiden vi varit ute. Det var väldigt roligt! Sen var det bara hem och rensa och förvälla. Så nu kan jag äta i flera dagar. Mums!

På kvällen cyklade jag och karln bort till Martin och Jenny. Nording hade gett sig av från storstan och var och hälsade på. Det var roligt att få träffa henne igen. Var ett tag sen sist. Vi tjötade och drack i vanlig ordning. Efter att klockan hade blivit midnatt så gav sig tjejerna ut på krogen. Jag var alldeles för trött för att hänga med. Vid ett tog jag och karln våra cyklar och trampade hemåt. Somnade direkt när jag kom hem.

En väldigt bra och mysig lördag, med andra ord!



Ser ni alla kantareller?



Ännu mer..



Svamp!!




Roadtrip

I onsdags var jag, Jessica och Linnéa ute på en liten roadtrip.

Morgon började inte direkt jättebra, då jag vaknade av ett sms från Jessica som undrade vart jag var någonstans. Jag hade sagt att jag skulle ringa dom när jag gick upp. Gick inte alls bra det.

Vi kom i alla fall iväg. Första stoppet var i Ullared. Vi kom fram vid elva och det var fullt med bilar på pakeringen. Tänkte att nu är det nog väldigt mycket folk, men det var ingen kö för att komma in och det var inte så farligt med folk inne i varuhuset heller. Vet inte riktigt vart allt folk hölls hus, men men. Blev en del shopping och lite lunch sen gav vi oss av till nästa ställe.

Vi kom fram till Tylösand runt kl 16 och slängde oss direkt i vattnet. Det var 21 grader i havet och jag ville inte gå upp. Tror jag var i fyra gånger totalt. Ingen utav oss hade varit där innan och vi tyckte allihopa att det var en väldigt fin strand. Och lång. Var hur mycket folk som helst runt hela stranden. Men de började att ge sig av efter en stund och efter någon timme var det inte mycket folk kvar. Vi åkte hemåt igen runt sju och då var vi helt slut.

Vi gjorde ett stopp till i Göteborg på Bamboo, där det blev middag. Väldigt gott!

Dagen var väldigt lyckad och det var två väldigt trötta småsystrar jag släppte av i Björndalen strax efter halv elva.













I'm on a boat.

Förra veckan var jag och karln med hans föräldrar i deras båt. Det var väldigt mysigt!

Vi åkte till Fiskebäckskil och låg där. Hundarna var också med och det gick hur bra som helst. De var väldigt söta i sina flytvästar.

Vädret var på topp, så vi gick till stranden och badade. Det behövdes verkligen då det var runt 25 grader. Även Milton tyckte det var skönt att svalka sig lite, Lennox var livrädd.

Vi var borta i två nätter och det var skönt att komma iväg. Kusten är som alltid, underbar!



Redo för avfärd.






Lennox njuter utav båtlivet.



Milton och Jörgen njuter.



Fiskebäckskil





RSS 2.0