Damn you auto correct!

Alla vi som har iPhone har väl någon gång svurit åt auto correct när vi skickar sms? Jag vet att jag i alla fall har gjort den ett flertal gånger. Den verkar dock vara värre på engelska. Har hittat en sida där det man kan se sms som blivit helt fel. Jag skrattar så jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Gå in och kika på Damn you auto correct.



      







Bil jäveln

Idag var det sista dagen för att göra en efterkontroll hos Bilprovningen på Opeln. Karln hade tänkt att ställa sig efter jobbet och prova om han kunde köra in den då, eftersom det inte finns några lediga tider. Men han visste inte om han skulle hinna eftersom han kommer hem kl 17 och de stänger drop-in kl 17. Så snäll som jag är tänkte jag att jag får göra det då. Sagt och gjort, efter att jag lämnat rumporna hemma gick jag ut till garaget och skulle hämta bilen. Får knappt upp garageporten då den är tung som ett as. När jag väl får upp den så ska den ju stängas sen också. Lättare sagt än gjort. Stod och drog i det jävla repet som en dåre. Till slut så fick jag igen eländet.

Eftersom 9-5:an är automat har jag inte kört manuell på år och dar. Om man inte räknar den korta biten hem till Jenny och Martin med BMW:n. Som jag även körde i 10 cm höga klackar. Det gick, hyfsat bra.
Kommer iväg till besiktningen och knappar inte regnr och är nr 5 i drop-in kön. Nu börjar nästa fasa. Vilken port kommer jag att få? Ångest varje gång. Oftast får man porten längst bort och det blir ett jäkla trixande. Tack och lov får jag efter en halvtimmes väntan port 1.

Bilen gick inte igenom helt denna gång, den var fortfarande lite giftig. Jag skickade iväg ett mms på protokollet och lät karln meddela att jag åkt in med den. Han blev glad att jag hjälpt honom. Så nu sitter jag på arbetet och väntar på att jag ska sluta om en timme. Dock har jag fortfarande ångest för att jag måste köra hem bil-jäveln också. Den är inte direkt en favorit att köra.



Bil jäveln




Eurovision Song Contest

Igår var det dags för finalen i ESC. Resultatet från semifinalerna kom igår och Eric Saade vann sin semifinal!! Stort!! Dock gick det inte riktigt så bra i finalen. Sverige blev 3:a!! Ett väldigt bra resultat och det var riktigt spännande när alla länder skulle lägga sina röster.

Topp 5

1. Azerbajdzjan

2. Italien

3. Sverige

4. Ukraina

5. Danmark










Konfirmation

Igår var det konfirmation för Jessica. Vi skulle va i kyrkan kl. 11. Efteråt var vi på Odd Fellow där det blev mat och presentöppning. Hon fick en navelpiercing med ett kors utav mig och Marie, jag tror faktiskt att det var det enda korset hon fick. Av Lotten och Kenth fick hon en mini laptop. Hon kunde inte varit mer lycklig. Haha!!










Rupert Grint

Rupert Grint har varit i Trollhättan i tre veckor. Jag och Linnéa har varit nere i stan och spanat efter honom. Vi lyckades träffa honom och jag fick en autograf. Linnéa fick tyvärr ingen, men vi var nere i torsdags igen och då sprang vi nästan på honom. Hon fick äntligen sin autograf och var jätteglad. Jag fick mig en kram, så jag var också nöjd. Haha!





Överlycklig tjej




Berlin

Jag och Jenny var ju i Berlin och hälsade på vår älskade vän Anna för ett tag sen. Vi hade det hur mysigt som helst och det var underbart att få träffa henne igen. Vi åt thai, drack alkohol, promenerade, åt munkar, var på Starbucks... Vädret kunde inte varit bättre, det var varmt hela tiden och solen sken.

När vi kom på lördagen gick vi ut och åt, thai. Det var väldigt gott!! Sen gick vi och köpte lite proviant. (Alkohol och snacks) Vi satt på Annas rum och talade och drack. När klockan blev 03.00 fick dom ett ryck och skulle ge sig ut i nattlivet. Jag var astrött och höll på att däcka så jag stannade hemma. Kl 06.00 kom de tillbaka, väldigt berusade och skulle pumpa upp luftmadrassen dom skulle sova på. Det var en maskin som gjorde detta och den lät högt. Väldigt högt. Har för mig att Jenny filmade det hela också.

På söndagen vaknade vi sent, gick upp vid 13, tror jag att klockan blev. Vi åt frukost och gav oss sen ut på stan. Anna ledde vägen till ett shoppingcenter som vi gick runt och kikade i. Blev inte så mycket shopping, vi gick runt och tittade mest. Vi gick sen till Alexanderplatz köpte nudlar och donuts och satte oss på en bänk och bara njöt. Helt underbart.

Måndagen bestod av turist aktiviteter. Vi gick och tittade på Brandenburger Tor, riksdagshuset, Checkpoint Charlie och muren. Jag fick skavsår på båda hälarna utav all promenad och kunde knappt gå i slutet. Såg inte klokt ut. De har precis läkt nu. Tack och lov! På kvällen gick vi och åt vietnamesiskt. Gott!! Jag älskar thaimat!!

På tisdagen var det dags att åka hem. Spårvagnen var lite sen, så vi missade tåget till flygplatesen och fick ta nästa. Det hela slutade med att vi fick springa till flygplatsen från tåget, gå före i säkerhetskontollen och sen springa genom hela flygplatsen, för vår gate var ju självklart längst bort. Kan ju säga att det var lite jobbigt. Men vi hann med.

Vi får ta och åka dit fler gånger. Det var hur smidigt som helst och inte dyrt alls. Berlin var en underbar stad. Ingen stess eller kaos, utan väldigt lugn och vacker stad. Jag förstår varför Anna trivs.



Babes


Alexanderplatz


Överlycklig


Dunkin Donuts



Brandenburger Tor


Riksdagshuset


Checkpoint Charlie


Muren


Food




RSS 2.0