Bil jäveln

Idag var det sista dagen för att göra en efterkontroll hos Bilprovningen på Opeln. Karln hade tänkt att ställa sig efter jobbet och prova om han kunde köra in den då, eftersom det inte finns några lediga tider. Men han visste inte om han skulle hinna eftersom han kommer hem kl 17 och de stänger drop-in kl 17. Så snäll som jag är tänkte jag att jag får göra det då. Sagt och gjort, efter att jag lämnat rumporna hemma gick jag ut till garaget och skulle hämta bilen. Får knappt upp garageporten då den är tung som ett as. När jag väl får upp den så ska den ju stängas sen också. Lättare sagt än gjort. Stod och drog i det jävla repet som en dåre. Till slut så fick jag igen eländet.

Eftersom 9-5:an är automat har jag inte kört manuell på år och dar. Om man inte räknar den korta biten hem till Jenny och Martin med BMW:n. Som jag även körde i 10 cm höga klackar. Det gick, hyfsat bra.
Kommer iväg till besiktningen och knappar inte regnr och är nr 5 i drop-in kön. Nu börjar nästa fasa. Vilken port kommer jag att få? Ångest varje gång. Oftast får man porten längst bort och det blir ett jäkla trixande. Tack och lov får jag efter en halvtimmes väntan port 1.

Bilen gick inte igenom helt denna gång, den var fortfarande lite giftig. Jag skickade iväg ett mms på protokollet och lät karln meddela att jag åkt in med den. Han blev glad att jag hjälpt honom. Så nu sitter jag på arbetet och väntar på att jag ska sluta om en timme. Dock har jag fortfarande ångest för att jag måste köra hem bil-jäveln också. Den är inte direkt en favorit att köra.



Bil jäveln




Kommentarer
Postat av: Anonym

Oooops .. Tryckte lite för fort !!

Men i alla fall .. HAHAHAHA !!

2011-05-16 @ 16:35:37
Postat av: Nellie

Jag hoppas att du fortsätter med att uppdatera din sida - den har verkligen potential :D!

2011-07-13 @ 22:07:07
URL: http://djurförsäkring.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0