För i helvete Sverige!

Jag blir så jävla förbannad så jag vet inte vart jag ska ta vägen!!!! Jag läste ytterligare en artikel på aftonbladet.se om den jävla försäkringskassan som stoppar utbetalning till sjuka och säger, jomen visst, det är ju klart att du kan jobba!

Varför är det ingen i den jävla regeringen som gör något??!! De verkar bara sitter där utan att bry sig.

Ska det vara så här för alltid? Vänta bara tills någon utav era nära och kära drabbas. Då blir det nog fart på er!

Ni kan läsa artikeln här.




Fjärde Advent

Igår var det fjärde advent och på fredag är det julafton! Det ska bli skoj och ge bort en massa julklappar, jag har köpt en del bra grejer.

Förra veckan var både jag och karln sjuka. Han var så himla dålig så jag nästan fick köra honom till Näl. Han hade inte ens feber. Män alltså!

I lördags var vi och träffade Miltons bröder. Dom busade runt i snön och höll på en massa. Det var roligt och se hur de andra ser ut och är. Dom är väldigt lika allihopa i både utseende och sätt.

Igår var vi och firade jul hos min faster, de åker till Skåne på Julafton så vi fick fira lite i förväg.










Tredje Advent

Då har det hunnit och bli tredje advent redan och imorgon är det Lucia. Det var länge sen jag gick på en Lucia uppvisning, kommer inte ens ihåg när det var sist.

Igår var vi på fest hos Lotten och Kenth. Det var mycket roligt med god mat och trevligt folk. Vi gick hem sist av alla kl 4 på morgon. Så idag har jag varit väldigt seg. Karln var full när han vaknade imorse och gick sen och la sig igen och sov i ett par timmar.

Nu är det snart dags att sova och ladda inför en ny vecka!







Holidays are coming

Nu har dom ju bytt ut Coca Colas reklam sen nåt år tillbaka, men den här är fortfarande den bästa!







Andra Advent

Igår var det Andra Advent. Tiden går så fort och snart är det julafton. Jag längtar..







Addiction

Sitter just nu och kollar på Svenska Hollywoodfruar på TV3. Min favorit är Maria Montazami. Skulle kunna kolla på bara henne och ta bort dom andra. Hon är så himla rolig och skön. Jag har myst till det lite med glögg, julmust och pepparkaka med ädelost på. Mums!

Idag var jag på Överby en sväng med pappan. Vi skulle handla på ICA Maxi, men jag slank snabbt in på Ur & Penn och köpte mig en Jet Set Addiction. Jag har kollat på dom länge och kunde inte låta bli nu när det var 20% rabatt.










Dresses

Har köpt några klänningar från H&M. En utav dom tänker jag ha på nyår. Kan ni gissa vilken?







Denna har jag köpt i svart.




Första Advent

Nu har julen äntligen kommit igång på riktigt. Idag har vi gått in i December och i söndags var det 1:a advent. Som som vanligt var jag och karln hemma hos mamma på adventsmys. Vi ät Janssons och drack sen glögg och åt juleskum. Det är alltid lika mysigt.

I måndags åkte jag med Jenny till Strömstad. Vi slutade sedan en stund på Torp, där jag spenderade en del pengar. Men det var faktiskt saker som jag velat ha länge.

Jag har varit lite seg med bloggandet, men det är först nu som jag börjar och bli frisk på riktigt. Så jag ska försöka att bättra mig!







RSS 2.0