Pirr, pirr

Så säger min mage lite nu. För nu börjar nerverna komma. Vi flyger till USA nu på tisdag och jag börjar att bli lite nervös då jag aldrig flygit tidigare. Men det kommer att bli en väldigt roligt upplevelse.

Helgen som var, hade killarna grabbkväll. Det var i alla fall tänkt så från början, men saker och ting blir ju inte alltid som man tänkt. Inte för att det blev en överraskning, utan det var ganska väntat att det blev så. Dom var i alla fall och bowlade, och innan hade karln, Fredrik och Martin lite förfest hos oss och de mötte upp de andra killarna vid bowlinghallen. Jenny kom bort en sväng och vi satt mest i köket och åt popcorn och talade om allt och inget. När killarna skulle ge sig av till krogen efter bowlingen så delade sig gänget, för att ena delen var tvungna att gå och möta sin tjejer. Verkligen tvunga. Det ska i alla fall bli skönt att komma bort lite från min karl nu i veckan. Så tycker jag i alla fall, men inte alla uppenbarligen. Det är bra att få lite space från varandra ibland, man behöver ju liksom inte sitta ihop och vara med varandra varenda sekund.

Eller?


Snart jul

Nu är det snart jul. Det kan man se på den här bilden.







Sveriges godaste hamburgare

Världens bästa reklam.







Blossa X

Blossa har nu släppt sin årliga smak på glögg. Detta år är det med smak av saffran och den heter Blossa X. Jag ska försöka ta mig till systembolaget och försöka få tag i en flaska. Denna vill man ju inte missa!


Marabou Vinter Vit

Då har Marabou kommit ut med sin nya limited edition choklad. Detta år är det vit choklad med vanilj smak. Jag köpte mig en idag och den var helt ok. Tyckte inte att den smakade så mycket vanilj dock. Jag vet i alla fall en person som kommer att gilla den.







The social network

En sen kväll 2003 sätter sig Harvardstudenten och dataprogrammeringsgenit Mark Zuckerberg ner vid sin dator och börjar intensivt jobba med en ny idé. Ur allt bloggande och programmerande växer det fram som snabbt ska komma att bli ett globalt socialt nätverk och en revolution inom kommunikation. Bara sex år och 500 miljoner kompisar senare är Mark Zuckerberg den yngsta miljardären genom tiderna... men för den här entreprenören så leder framgången till både privata och rättsliga komplikationer.

Jag vill se!!







Ullared

Jag och karln gav oss iväg till Ullared i lördag. Uppenbarligen var det hela Sverige som hade samma idé, så vi fick stå en timme i kö innan vi fick gå in i affären. Vi handlade en massa saker. Det vanliga strumpor och underkläder, massa pads och tops och lite sköljmedel. Karln fick köpt sig en kostym, äntligen! Den var faktiskt helt ok, från att ha kommit från Ullared. Billig var den också! Jag fick även köpt lite julsaker, det behövdes.
Annars har vi inte gjort så mycket annat det senaste. Vilket har varit skönt, väldigt skönt. 

Jag ringer en del samtal i mitt arbete och det är en sak jag undrar över. Ibland händer det att när personen svarar, så presenterar man sig och säger sitt ärende, som ibland kan ta en liten stund. Sen när man är klar, då säger personen, kan jag/du ringa tillbaka lite senare, jag kan inte prata just nu? Ok, säger jag då och när jag lagt på brukar jag säga högt till mig själv,

Men varför i helvete svarar du i telefonen då??

 


Min snygge karl.



Fin lång kö.



 


Julmust

Igår när jag var på Hemköp så såg jag att de har börjat och sälja julmust!! Även fast jag älskar julmust så blir det ingen för mig förens första advent. Det är då julen börjar på riktigt.

Självklart är det Apotekarnes Julmust som gäller.






Sjuk?

Jag mår inte alls bra, hoppas verkligen inte att jag blir sjuk.. Eller jag det kanske är lika bra så får jag hoppas att jag är frisk när jag ska till USA. Det hade inte allls varit kul och vara sjuk när man är där. Tänk det är bara tre veckor kvar, typ.

Karln kom självklart inte ihåg vilken dag det var.. Inte kom han på det själv senare heller, utan jag fick ge honom lite hintar och till slut så kopplade det för honom.  Så i fredags åt vi räkor och kollade på Idol. Jag hejar på Andreas! Annars gjorde vi inte så mycket i helgen. Kollade på film och åt mat, typ. Väldigt skönt och lite tråkigt.

Nu till helgen så ska svärmor få sin 50-årspresent av oss. Vi ska vara hos Dennis och Johanna och äta mat och dricka. Fast jag kör nog som vanligt, lite jobbigt att ta sig hem och jag tycker det är lite jobbigt och ringa runt och försöka ordna skjuts.  Det var lite tråkigt att vi skulle göra detta den här helgen, för Nording kommer hem den här helgen. Hon och Jenny ska ut på lördag och det hade varit väldigt kul att följa med, men vi får ta igen det i New York!!

Det är ju oktober marknad här i stan på lördag. Den ska jag gå ner och titta lite på, brukar ju aldrig köpa något. Men man vet ju aldrig.

En sak till. Alla ni som skaffar barn högt och lågt, tänker ni inte till innan? Ett barn tar upp nästan hela ens tid. Surprice? Nej. Men för vissa vekar det bli västa chocken.




RSS 2.0