2001.09.29

Idag för nio år sedan blev jag och karln tillsammans!!

Får se om han kommer ihåg det sen.. Inte så troligt, då han inte är särskilt bra vän med almanackan..







Harry Potter and the Deathly Hallows

I natt släpptes den nya trailern till Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1. Tänkte dela med mig av den till er. Längtar enormt tills den kommer!!









Ozzy Osbourne

Här kommer äntligen lite bilder från konserten.
















New York

Vi har pratat om det i snart ett år nu, Genit och jag, och nu har vi äntligen bokat.

Jag ska åka till New York!!

Jag har inte riktigt kopplat att jag faktiskt ska åka till USA. Flyga för första gången i mitt liv.. Hur ska detta gå undrar jag? Vi får hoppas att det går bra och att jag inte blir helt hysterisk och gapar om att vi kommer dö och att planet ska störta.

Herregud, undra vad folk ska tro?








App beroende

Nu har jag köpt mig en iPhone 4! Efter en lång väntan så fanns det äntligen inne i butiken. Min kära vän Genit har även hon skaffat sig en. Så nu har jag blivit app beroende. Det finns ju så otroligt många man kan skaffa/köpa. Men den funkar alldels utmärkt och jag är väldigt nöjd!

Vi har ju varit i Stockholm förra veckan och gått på konsert. Mycket bra show av Ozzy som är 61 år gammal. Jag tänkte lägga ut lite bilder, men det får jag göra lite senare. Vi var ju i huvudstaden i bara två dagar så man hann inte och se så väldigt mycket. Vi har bestämt, jag och karln, att vi ska åka upp igen och då utforska staden lite bättre.






The Prince of Darkness

Imorgon åker jag och karln upp till Stockholm. Jenny och Martin åker upp redan ikväll. Vi ska se Ozzy Osbourne, jag gav det till Jörgen i födelsedagspresent. Får se om bilen klarar resan upp efter den långa Frankrike resan i somras. Annars blir det inte så kul, med tanke på att jag har Jenny och Martins biljetter också.

Det ska bli kul att åka långt bort igen. Jag älskar att åka bil!







RSS 2.0