Semester

Snart är det semester, jag jobbar sista dagen imorgon! Det ska bli så skönt.

På lördag åker vi till Frankrike. Vi ska till Normandie och det kommer att bli väldigt intressant och titta på en sådan historisk plats. Det kommer nog och bli en upplevelse som man bär med sig resten av livet. Vi kommer och vara borta runt 11 dagar och det kommer och vara rikigt skönt och åka härifrån ett tag.







Måndagsmys

I måndags var Marie här och vi var lite hungriga så vi bestämde oss för att laga lite mat. Det fick bli lite lyx så här på en måndag, men vad gör det? Det blev ingen efterrätt, vi blev så himla mätta!



Förrätt: Grekisktlantbröd och Tomatbröd med fetaostcreme.



Varmrätt: Potatisgratäng med fläskfile.



Fallens Dagar

Helgen som var, var det Fallens dagar här i staden. På fredagen var det tänkt att vi skulle ta det lite lugnt, för vi skulle på middag i Lysekil på lördagen kl 14 för att fira svärmor som fyller 50 år. Det var menat att karln skulle köra men eftersom han fortfarande var full när vi gick upp så fick jag göra det.

På lördagen var vi hemma hos Jenny. Där blev det en redig fest för de flesta, vissa fick ta bussen hem lite tidigare än tänkt. I alla fall vi tog oss ner till staden och hamnade hos en kompis i hans lägenget. Vi gick sen i på Butlers i 15 min och sen vidare hem. Men det var en skoj kväll och som vanligt har man som roligast på förfesten!



Städerskorna



Jörgen vill också vara med.




100 Best Movie Lines

Det är väldigt lugnt här på jobbet och då händer det att man hamnar på Youtube ibland. Den här hittade jag idag.







Old spice

Hittade två roliga reklamklipp när jag surfade runt lite. Check them out!









Chocolate chip cookies

Idag var jag och Marie och åt thai-buffé efter arbetet. Det var väldigt gott. Sen ville Marie baka lite, så då gjorde vi chocolate chip cookies och chocolate fudge coffee cake. Det blev väldigt smarrigt. Jessica kom hit också och hjälpe oss att äta upp.










iPhone 4

Nu ska Tele2 lansera den nya iPhone 4. Jag satt för någon månad sen och kollade runt på den gamla iPhoneen. Tele2 hade inte den och jag tänkte att när dom får in iPhone så tar jag och köper den. Jag vill inte byta till någon annan operatör, jag tycker att Tele2 funkar bra.

Men efter alla problem telefonen har haft så vet jag inte om jag vågar mig på och skaffa mig den när det blir tillgänglig i slutet på sommaren. Ett hopp är i alla fall att Apple ska hålla en presskonferens imorgon, vi får hoppas att de har löst problemet med signalförlusten. De säger ju det är värst för de som är vänterhänta, eftersom problemet blir att när man håller för kanten i nedersta vänstra hörnet, att det är då den förlorar signal.

Självklart är jag ju vänsterhänt, så även min karl.









Arg

Läste igår på aftonbladet om ett tåg som hade stannat och stått still i 6 timmar. Idag när jag läser vidare, så blir jag väldigt upprörd, arg, förbannad. Man kan läsa att det har varit uppemot 60 grader i tågvagnarna. Mat och dryck har tagit slut och passagerarna vädjar om att öppna dörrna, men personalen säger att dom inte får göra det.

Fönster går inte att öppna. Dom får inte gå av tåget. Inte ens när en man kollapsar av värmeslag och en pappa kommer med en 6 veckors bebis som håller på och svettas bort, säger personalen att dom inte får öppna dörrarna. Då tar några saken i egna händer och slår sönder fönster med en yxa.

Idag så han man frågat SJ vad som hade hänt om någon hade blivit allvarligt sjuk, deras svar: vet inte. Vad är det för fel på folk egentligen? Det är väl självklart att man öppnar dörrarna så att folket kan andas ordentligt! Tack och lov för dessa människor som slog sönder rutorna!

Vet ni vad SJ erbjuder som kompensation?

Pengar tillbaka för resan och 200 kr i värdecheckar.




Vampires Suck

Satt och surfade runt lite och hittade den här trailern. Lite rolig faktiskt.







Värme

Helgen har varit väldigt varm och skön. Jag gillar värme!

I fredags så kollade jag och karln på film, sen åkte han ut i sin coole bil och lämnade mig här själv. Tack och lov var Marie hos pappan så vi gick iväg en sväng med Milton. Vi gick in till stan och blegade lite, sen gick vi hemåt igen. Var riktigt skönt väder och va ute och gå i då.

Igår var jag själv på förmiddagen. Karln hade åkte iväg och skulle fixa bromsarna på Saaben. Det kan ju vara bra att dom funkar som dom ska. Sen när han kom hem åkte vi till the Gigant och handlade lite grillmat. Efter att vi hade ätit så kom Jenny och Martin förbi. Vi pratade om vår roadtrip, och vi åker om två veckor! Det kommer och bli riktigt skoj.

Medans vi satt och pratade strosade Milton runt och hittade en skadad fågel bakom huset. Den hade skadat sig på vingen. Vår snälle granne Linn kom som en räddare i nöden, och visste exakt hur man skulle hantera den. Medans hon kollade hur skadad den var, kom en annan granne och hans idiot till kompis, idioten gapade och gick fram och böjde sig ner för att vrida nacken av den. Linn och Jenny blev väldigt upprörda och sa till idioten att ge fan i fågeln. Han blev lite ställd och muttrade en massa tjafs sen gick dom. Linn tog med den in till sig och skulle köra iväg den idag till någon som hennes pappa kände som tar hand om skadade fåglar. Vi får hoppas att den klarar sig!

Idag var jag och karln iväg en sväng på Biltema, där han köpte lite grejer till sin cykel. Efter det åkte vi till Överby där vi köpte en GPS. Vi har en sen innan i bilen, men den fungerar lite när den vill. Så vi kom fram till att det kan vara bra att ha en som fungerar när vi ska åka iväg till andra länder.

Så här ser den ut.





Skor

Idag blev det Överby igen, med Anna och Jenny. Köpte två par skor denna gång. Nu får det vara slut på shoppandet på ett tag. Får vänta tills vi åker iväg på vår roadtrip om två veckor. 

I alla fall, jag och Anna fikade, Jenny åkte iväg med sin karl till Torp. Det var skönt att få sätta sig och bara tjöta lite.











eyeslipsface.co.uk

Har nyss gjort en beställning på lite smink från eyeslipsface.co.uk. Riktigt billigt var det! Kolla in vad jag fick för bara 30 pund.







Eleven.se

Var och hämtade ut ett paket från eleven.se som jag beställde i måndags. Jag är nog shopping beroende inser jag nu.. I alla fall, det här köpte jag.








Beroende?

Idag har jag, Jenny, Marie, Jessica och Linnéa varit på Överby, och jag har shoppat. Igen! Jag tror nästan att jag börjar och bli beroende.. Ville kolla på mer skor, men hittade inte det jag ville ha. Nu när jag kollar på deras hemsida ser jag ju att dom visst finns inne. Så jag får nog åka dit imorgon, igen. Nu handlade jag inte bara till mig den här gången. Karln fick en t-shirt, som jag hoppas att han kommer och gilla. Jenny köpte två stycken till sin karl också. Vi får hoppas att dom blir glada!



Karlns t-shirt.






Två linnen till mig.




Shopping igen.

Var på Överby med pappa idag. Han skulle handla två par skor på Skopunkten och då passade jag på att köpa ett par skor med, eftersom man får ett par gratis. Jag hade även ett medlemskort så vi fick 50 kr rabatt. Så jag behövde bara betala 50 kr för mina skor. Tack snälla pappa!

Så här ser dom ut.







Cornetto Freestyle Bröllopsstrut

Åt den nya Cornetton förra veckan. Den var god, men kanske inte för 25:-. Det tyckte jag var lite dyrt. Annars gillar jag mest TipTop, som dom äntligen tog tillbaka för något år sedan.





Knorrfest

Fredrik, Amelie och Levi kom förbi igår innan vi cyklade bort på Knorrfest. Jag och Amelie gick ut och satte oss i trädgården efter ett tag. Det var för varmt och vara inne. Borta på knorren var det fullt drag, både inne på området och utanför på gräsmattan. Ravaged var riktigt bra! Värsta showen med eld-folk och grejer. Sen var det en del personer som tyckte att det var kul och gå upp på scen och stå där och sedan stage-diva. Det var nog bara dom som tyckte det. Det gick ju inte så bra för dom när publiken inte orkade hålla uppe dom, som dom åkte i backen direkt. Annars så var det jätte skoj!



Ravaged.




Groupies.




Coola killar.




Underbara sommar!

Idag har jag och mina goa systrar, Marie, Jessica och Linnéa varit och badat på  Nordkroken. Det var inte direkt varmt i vattnet. Tyckte att det var kallare än vad det brukar och vara, men jag och Linnéa bada lite i alla fall.

Karln pratade om och grilla lite senare. Det låter ju inte helt fel. Senare ikväll cyklar vi nog bort och går på Knorrfest. Ska tydligen komma en hel del folk och det var en artikel om det i TTELA häromdagen. Så det kommer nog och bli skoj. Jennys lillebror spelar i Ravaged som har ordnat det hela så man får gå dit och kika lite, eftersom jag inte var där förra året.







Fredagsmys

Fick det bli idag. Gott var det!



Svamp, kotlett och karre.



Potatisgratäng.



Mina killar.




Fika

När jag kom hem förut så var Marie hemma och väntade på mig. Vi gick ner till staden och fikade på Strandgatan. Vi hade egentligen tänkte fika på Slussen, men det var så varmt därinne och vi ville sitta ute.

Nu sitter vi hemma i min trädgård och solar och busar med Milton.



Min goda Strawberry Cheesecake.



Trädgården.



Milton och pinnen.



Marie.




Shopping

Eclipse var bra igår. Bäst hittills. Jag sitter och jämför hela tiden mot boken, så det kan vara svårt att hänga med ibland.

Var ju på Överby igår och då shoppade både jag och Marie några saker, nämligen det här.

 


En ansiktscreme till mig.




En väska till Marie.




Skor till mig.


Marie köpte även denna roliga T-shirt.





RSS 2.0