Blogg.se i Appstore

Äntligen har blogg.se fått en egen App!! Det var verkligen på tiden.

Hoppas att den funkar som den ska och inre krånglar en massa som vissa appar kan göra.




Operationen avklarad

I söndags körde jag och karln Lennox till djursjukhuset. Han skulle opereras på måndagen och för att slippa stressa på morgonen så körde vi dit honom redan på söndagen.

Och igår var jag och Jenny iväg och hämtade Lennox på djursjukhuset. Innan passade vi på att smita in på IKEA en snabbis. Jag ska även dit igen nästa vecka med Linnéa. Hon ska inreda sitt rum nu när hon har fått det tapetserat.

Operationen hade gått bra och han åt och kissade som vanligt. Men han är väldigt ynklig och tycker väldigt synd om sig själv. Han ger mig väldigt onda blickar emellanåt. Men han vart i alla fall glad att se oss. Han ska ha tratten på sig i ca en vecka. Sen ska det masseras och stretchas också. Om fyra veckor ska vi tillbaka på kontroll för att se hur det går. Herregud. Allt detta bara för att han var lite ivrig och åkte in i ett element.

Men gladast blev nog Milton när han fick träffa sin bror igen. Jag höll honom så att han inte skulle rusa fram. Och när han fick syn på Lennox så pep han sprattlade jätte mycket för att få komma ner. Så han hade nog saknat honom, även om han inte verkat bry sig speciellt mycket när han var borta.



Lennox





Testing, 1, 2, 3: Uppföljning

Ja då är det dags för uppföljning av karlns städning. Det var faktiskt bättre än vad jag trodde, men han har ju inte direkt städat efter sig. Han har bara inte skitat ner så mycket.

"Efter" bilder. Lägger upp "före" bildena också så ni kan jämföra ordentligt. Haha!!



Vardagsrum före



Vardagsrum efter



Köket före




Köket efter



Köket före



Köket efter


Stockholm

Då var man nyss hemkommen från Stockholm. Vädret har varit på top, det har varit sol och värmt hela tiden.

Igår tog vi tunnelbanan in till centrum och shoppade loss. I alla fall Jessica, jag köpte knappt nånting. Sen på kvällen blev det bio.

Tåget gick vid 10 imorses och helgen har varit väldigt bra. Det var gött att komma iväg lite.














Josh Groban weekend

Jag och Jessica har åkt upp till Stockholm för att ha en Josh Groban weekend.

Vi tjuvstartade tidigare i veckan genom att titta på de två avsnitt av Ally McBeal som han är med i.  

Igår var vi på konserten som var helt underbar. Herregud vilken röst människan har!! 
 
Kommer han och gör någon mer konsert i framtiden kommer jag gå igen. Helt klart!!

Vi satt på rad 1 och jag fick en del bra bilder.

Ikväll ska vi gå på bio, Crazy, stupid, love som Josh har en liten roll i. Så som sagt en Josh Groban weekend.









'







Testing, 1, 2, 3

Imorgon ger jag mig av till Stockholm och kommer hem igen på söndag.

Så jag har städat och gjort det fint hemma för karln som kommer hem idag. Jag undrar om han kommer att göra detsamma för mig. Så därför har jag tagit lite bilder av hur det ser ut här hemma nu. Sen på måndag när han gett sig av kommer jag att lägga upp bilder av hur det ser ut då. 

Så vad tror ni?

Här kommer "före" bilderna.



Vardagsrummet



Köket


Köket





Resultatet

Här har ni resultatet. Den blev väldigt god, det tyckte vi allihopa.








Chokladkaka med himmelsk glasyr

Snart kommer Jessica och Linnéa över. Vi ska umgås lite och jag tänkte vi kunde passa på att baka. Hittade det här recepetet som jag tänkte att vi göra.

Sen ska jag förhöra Jessica på sin läxa också.

Annars har det varit en väldigt lugn dag. Det är skönt!




Träningsvärk

Aj, aj!! När jag skulle kliva ur sängen förut så hade jag för ett ögonblick glömt att jag och Jenny var och tränade igår.

Med det minnet kom snabbt tillbaka för vilken träningsvärk jag har. Herregud!!

Men vi ska vara rediga i höst och gå till gymmet minst två gånger i veckan. Det behövs!




God natt

Jag har precis ätit kvällsmat och ska leta efter mina lillkillar, för att vi ska gå och lägga oss. Hittar dom till slut i ett nedsläckt sovrum. Då hade dom gått och lagt sig alldeles själva. Dom är för söta. Haha!








Årjäng

Idag har jag och Linnéa varit på Årjängs marknad. Det var jäkligt mycket folk som var där, så det var bara att trängas fram i folkmängden. Jag köpte tre skyltar till Jenny som hon ville ha efter en del beslutsångest via telefon och facebook. Sen hittade jag ett mobilskal till Martin, som jag var bara tvungen att köpa till honom. Haha!!
Vi hann även med en sväng och kollade läget på campingen också.

Senare åkte jag bort till dom och lämpade av grejorna. Var där ett par timmar och tjötade och kollade på gamla kort. En mysig lördagskväll. Nu blir det film!



Trollet



Linnéa tar en tur i Trollets svans.



Skyltar i mängder.



Martins present



Linnéa på campingen.



Campingen




Lugnet före stormen

Idag är jag helt själv på jobbet. Isabell har åkt iväg och ska vara tävlingsledare och Mikael är hemma med sin son som är sjuk. Eric kommer sen vid tre då träningen börjar.

Detta är även min sista dag här. På måndag är det tillbaka till Arbetsförmedlingens klor. Ska på möte på onsdag. Det ska bli intressant och se vad det slutar någonstans. Men men, allt löser sig i slutändan.

Imorgon ska jag och Jessica åka upp till Årjäng, Linnea kanske kunde följa med också. Det är marknad där och det har blivit att jag åkt upp senaste åren. Helt enorm marknad är det. Så det ska bli skoj.

Ikväll får jag se vad som hittas på, kanske blir det att slänga på Star Wars på Blu-ray som jag fick tidigare i veckan. En sak vet jag i alla fall och det är att det blir en lugn kväll.









Alexander Skarsgård

Alexander Skarsgård var för någon dag sen gäst hos Jimmy Fallon. Ni måste bara kolla in den här. Så jäkla rolig!!







Breaking Dawn Part 1

Nu har den nya trailern till The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1 släppts. Den går upp på bio den 18 November. Den ska bli spännande att se. Men Part 2 är nog bättre skulle jag gissa på.

Här har ni trailern







Onsdag

Då var operationen för Lennox bokad. Det blir den 26/9 på Västra Djursjukhuset i Västra Frölunda. Jag ska lämna in honom den 25:e och hämta honom den 27:e. Så två nätter ska han vara på sjukhuset. Stackars liten.

Idag har jag och Isabell varit på lunch. Thai i vanlig ordning. Vi tänkte ta nåt annat först, men nej. Haha! Snart slutar jag också. Var duktig och var på jobbet kl. 7 imorses. Det var en aningen jobbigt att gå upp, men nu känns det jäkligt bra att få sluta redan kl. 15.

Igår var jag hela dagen i Sjuntorp hos moder. Där fick jag mat och sen gjorde jag och Marie efterrätt. Vilket tog en bra stund, inte att göra själva rätten men att bestämma oss för vad vi skulle göra. Det blev i alla fall en kladdkaka med vit choklad kräm med krossade hallon i. Blev vädligt gott faktiskt. Hade vaniljvisp till också.

Ikväll ska jag bara vara hemma har jag tänkt och försöka göra lägenheten så fin den bara går att bli. Karln kommer ju hem imorgon och då får det väl vara fint. Eller?




Straight to you

Snart är det dags för mig och Jessica att åka på en weekend till Stockholm. Jag taggar för fullt, hon kanske inte lika mycket. Haha!!

På fredag den 23/9 går tåget runt kl. 10 tror jag det var. Jag hoppas verkligen inte att det blir försenat i flera timmar som vissa tåg har blivit på grund av olika orsaker. För på kvällen ska vi gå på konsert i Globen, Josh Groban!!

Han var senast på i Sverige på turne 2007 och jag ångrade så att jag inte gick och sa att nästa gång så ska jag gå! Och nu är det alltså snart dags. Jag längtar!!

Resten av helgen blir det nog en massa shopping. Jag har hört att hon har sparat ihop en massa pengar, och dom ska spenderas!







Walden Schmidt

Nu har det nya introt till Two and a half men släppts med Asthon Kutcher. Hans karaktär heter Walden Schmidt.

Jag tycker det är lite tråkigt att inte Charlie Sheen är med längre..

Vad tycker ni?







Sjuklingar

Nu är det många djur som är lite sjuka.. Malins kanin Sigge har ont i magen och får campa på djursjukhuset. Sen är även Martin och Jennys lille älsklig sjuk.

Det är inte lätt när ens fyrbenta vänner är sjuka. Det skär så i hjärtat på mig.

Jag hoppas att det kommer att gå bra för dom alla!! <3



Sigge




Operation

Jaha.. Har nyss varit hos veterinären igen med Lennox. Och som jag trodde så var knäskålen ur led och det måste åtgärdas med en operation. Så kastreringen som skulle gjorts på torsdag är avbokad och får göras senare.

Så nu är en remis skickad och jag väntar på att dom ska ringa så jag får en tid. Veterinären sa att det brukar gå fort, så jag hoppas jag får en tid så snart som möjligt. Hon sa även att hon trodde att han skulle bli helt återställd. Det hoppas jag verkligen. Min lillklille.







Gone but not forgotten

Idag är det den 11 September 2011.

För 10 år sedan hände det värsta terrordådet i historien. 10 långa år har gått sedan dess och terrorn skrämmer fortfarande miljoner människor världen över.

För snart ett år sedan var jag i New York och jag och Ewy tog oss ner till Ground Zero, platsen där World Trade Center en gång stod. Här är är mina bilder därifrån.

















TGIF

Äntligen fredag igen!! Bästa dagen i veckan.

Idag har jag och Isabell varit på lunch. Det blev thai i vanlig ording och det var lika gott som vanligt.

Imorse fick jag ringa till veterinären igen då Lennox fortfarande haltar ibland och verkar ha ont då man lyfter upp honom. Det klickar även till när man sakta rätar ut benet och även när man tar tillbaka det. Så på måndag ska vi dit igen. På torsdag ska vi till Claes en annan veterinär, men då ska han kastreras. Det ska bli så skönt. Då hoppas jag verkligen att han kommer att sluta att skvätta inne och även inte hålla på att vara på Milton hela tiden. Så det har blivit mycket kontakt med djurdoktorn denna vecka.

Imorgon ska jag på inflyttningsfest. Det kommer att bli skoj. Ska även hinna med att gå på bio i Göteborg. Fullspäckad lördag med andra ord.




Träning

Sist gång jag var på gymmet var i april innan jag åkte till Berlin. Och då hade jag och Jenny kommit in i en riktigt bra period. Men sen i Berlin så fick ju jag mina skavsår som inte läkt helt förens efter två veckor, plus att mina skor höll på att ramla isär. Så nu har vi länge sagt att vi ska ta tag i träningen igen. Och idag har jag varit iväg och köpt mig ett par träningsskor. Och kan ni tänka er att jag inte behövde kolla på herrsidan. Äntligen!

Så nu Jenny, nu kör vi!!


Så här ser dom ut.





Tisdag

Den här dagen började betydligt bättre än igår.

Lillkillen mår relativt bra. Han haltar och skriker till ibland. Försökte få honom att äta sin medicin, som det stod på infopappret var smaksatt och som de flesta hundar tuggar i sig utan problem. Jo tjena! Inte ens när jag delat den i småbitar och gömt i ost så äter han den. Det slutade med att jag fick krossa tabletten och blanda den med lite gräddfil. Då gick det bra. Så jag får ta och köpa lite blötmat som jag kan blanda med. Gudars att det ska vara så krångligt!

Ikväll ska jag hem till pappa på middag. Dom var hos mig igår och då gjorde jag mat till dom. Jessica ska göra maten idag. Hon är en riktig mästerkock den tjejen!

Så det ser jag fram emot!




Fullt upp

Det kan man verkligen säga att det blev denna måndag morgon..

Kommer till jobbet och släpper in hundarna som vanligt. Men eftersom det regnat idag så blev deras tassar lite blöta och när det skulle springa in så halkade Lennox in i ett element och träffade bakbenet. Han skrek så jag trodde att han skulle dö. 

Tänkte att han slutar väl, men icke! Kände lite på benet, men då skrek han ännu mer. Avvaktade lite men inte blev han tyst för det. Så det var bara att åka till veterinären. Där blev det 4 st sprutor och 5 st röntgen plåtar. Var där i 2,5 timme tror jag. Men allt såg bra ut och inget brutet, tack och lov! Hon sa att han kändes svullen och att det nog var en rejäl smäll. Stackars lillkillen..  Ska hämta ut smärtstillande på apoteket sen och hoppas att det går över snabbt.

Och jag säger bara en sak, FÖRSÄKRING folk!! Tack och lov för det!!



Vila! sa doktorn, då får man ligga här hela dagen.




RSS 2.0