Värme

Är tillbaka på arbetet efter långledigheten under påsk. Det har varit väldigt skönt att vara ledig. Förra veckan jobbade jag bara onsdag och torsdag, för att Jenny och jag har varit och hälsat på Anna i Berlin. Vi åkte på lördagen och kom hem på tisdagen. Vi hade det helt underbart, om man bortser från mina skavsår, AJ!! Vi hade bra väder, solen sken varje dag, så vi gjorde inte annat är var ute och gick, kändes det som.

Påsken har också varit varm. Solen har visat sig varje dag och vi har grillat hela helgen. I fredags var jag och Marie på Överby en sväng och shoppade lite. Vi ringde sen efter Linnéa och åkte till Knorren så att hundarna fick bada lite. Lennox visste inte riktigt hur han skulle göra med benen för att simma. Det såg ganska roligt ut. På kvällen blev det grillad kycklig. Väldigt gott! Påskafton kom Marie och hjälpe mig att städa. Tog evigheter! Senare kom det folk och vi grillade och tjötade. Vi fick även testat på Michael Jackson: The Experience med Kinect. Haha, vilken syn!!

Resten av ledigheten har jag bara slappat.


Milton

Lennox


Linnéa och Marie


¨





Josh Groban

Äntligen kommer Josh Groban till Sverige igen!!

Imorse gick jag upp kl 9.00 för att boka biljetter och fick på första raden vid scenen. Överlycklig!!

Så den 23/9 åker jag upp till Stockholm igen, får se om det blir Marie eller karln som åker med.







Robyn

Som sagt var jag och Marie på Robyn för en vecka sen. Hon var jävligt bra, helt galen! Hon sjöng nästa bara de nya låtarna, men även några gamla godingar som Show me love. Här kommer några bilder som lovat! Bjuder även på en video.













Spring time

Grattis min kära vän Anna på din födelsedag!! Snart kommer vi och hälsar på dig. Det ska bli riktigt skoj!

Nu har det äntligen blivit April och man kan verkligen känna att våren är här. De senaste dagarna har jag sett en massa sopbilar som sopar upp allt grus. Äntligen!! Är så trött på att man drar med det in hela tiden, även hundarna får med sig lite in. Men nu är det slut på det! All snö har också försvunnit och det börjar och bli varmare ute. Sommaren känns inte så avlägsen längre.

Förra helgen var jag och Marie i Stockholm och tittade på Robyn. Hon var grym! En sån jäkla energi, nonstop!! Bilder kommer när jag lagt över dom på datorn.

Vi åkte hem på söndag kväll/natt, utan helljus på bilen. Det gick men det var väldigt segt. Marie sov typ hela tiden. Hon vaknade till ibland, frågade, går det bra? ska jag köra? Jag säger nej det är ok, varpå hon somnar igen. Hände väl en fyra gånger eller nåt. Haha!

Nästa gång blir det att åka upp och titta på Josh Groban, som äntligen kommer till Sverige i september. Det har jag väntat på bra länge känns det som.

Igår var vi, Martin, Jenny, Jörgen och jag, på O'learys och åt. Det var väldigt mysigt. Vi var väldigt duktiga på quizzen också, eller ja Martin var. Som vanligt. Mina kära vänner fick en förlovningspresent av mig och Jörgen. Jag hade skickat in en bild till en person som ritar porträtt efter foton. Så det blev ett porträtt på kärleksparet i svartvitt.  Dom väldigt glada och rörda. Jenny kommer nog att lägga ut det på sin blogg, om ni skulle vilja se hur det blev.

Nu slutar jag snart på arbetet och ger mig av hemåt. Får se vad det blir av kvällen.




RSS 2.0