OMG!!

För några dagar sen så anmälde jag mig till en tävling där det lottades ut biljetter till en exklusiv konsert. Man kan inte köpa biljetter till den här konserten, utan man kan endast vinna dessa biljetter.

Så förut idag ringde det en kvinna som sa att jag hade vunnit två st biljetter!! Herregud!! Jag blev totalt överlycklig!!

Så på fredag nästa vecka ska jag och Marie, som får äran att följa med, åka till Oslo för att se:








Semester

Som ni kanske har märkt så har bloggen tagit lite semester.

Jag har verkligen inte orkat och så här det varit fullt upp nästan hela tiden. Plus att jag varit sjuk och har blivit det nu igen. Inte kul alls!! :(

Så jag får se när jag orkar ta tag i bloggandet igen. Förhoppningsvis snart..




Höst

Nu är hösten här och jag tog den här fina bilden på Lennox bland alla höstlöv.








Klassfest

Igår var det klassfest. Det var tio år sedan vi gick ut nian. Herregud tio år!! Fan vad gamla vi är.

Jag gick hem till Jessica vid fyra och sen tog vi oss till Butlers för en för drink med Daniel och Josefine. Vi var de enda från vår klass som var där. Men det var jäkligt skoj ändå. Sen när vi kom till Swania var det fyra st till som var där. Så från tre klasser så var vi åtta personer sammanlagt.

Efter att middagen var avklarad och jag och Jessica hällt i oss en massa alkohol så drog vi bort till Butlers. Där var det packat med folk. Det gick inte att röra sig. Men det var skoj, även denna kväll.

Så idag är en väldigt seg dag. Som ni kan förstå.



Världens bästa klass




En drink eller två..

Idag är en sån där härligt bra dag! Eller inte..

Jenny ville att jag skulle hänga med till Butlers igår  för att "ta en drink eller två". Eftersom jag ska på klassfest ikväll så tänkte jag att det skulle passa perfekt att bara gå ut och "ta en drink eller två". Jo tjena det gick ju bra!

Jossan bjöd på drinkar hemma hos Jenny och söp oss alla redlösa, inklusive sig själv. Haha!! Hon blandade drinkarna i köket och uppenbarligen gjorde hon starka sådana. Nästa gång får jag vara med och övervaka den där drinkblandningen.  

Sen bar det av till Butlers och där var det, för att vara på en fredag, väldigt mycket folk. Det var riktigt skoj, så skoj att vi inte lämnade stället förens klockan var kvart i tre. Och vi skulle gå till våra cycklar så låg det en avdäckad tjej från Tanzania på trappan upp till Eidar. Så henne fick vi ruskat liv i och skickat in henne i en taxi. Även fast hon inte visste vart hon skulle. Stackars chaufför, han såg vetskrämd ut. Men vi kunde ju inte bara lämna henne där på trappen.

Så ja.. En drink eller två.

Tack för den Genit!



Jossan försöker bli av med sin hicka genom att stå på huvudet.




RSS 2.0