21 Februari

Idag är det ingen vanlig dag, det är min födelsedag!!

Ikväll är det kalas för mammas sida av släkten och på lördag är det pappas tur. Sen någon dag i veckan kommer karlns familj också. Det får bli så när man har ett litet hem.

I lördags hade jag fest och jag fick blommor och vinflaskor av mina kära vänner. Mycket uppskattat! Vi hade jätte skoj och sjöng singstar för fulla muggar. Jag drack en massa drinkar som var väldigt goda, så jag hade lite ont i huvudet igår när jag vaknade. Det kan även bero på att jag inte gick och la mig fören kl 6 på morgonen. Lars stannade som vanligt kvar sist. Vi hade hamnat i sovrummet och låg och pratade om allt och inget. Levi var även med en stund, men då pratade killarna så jag somnade till lite. Haha!

Jag gillar mina vänner. De är helt enkelt bäst!




Lillebror

I söndags var vi och hämtade en liten papillonvalp som nu är 12 veckor. Så Milton har blivit storebror. Jag vet dock inte om han är så förtjust i det, han ser lite svartsjuk ut. Den lille ska heta Lennox och nu är det en massa bus här hemma.

Welcome to the family!








Zumba Fitness

I helgen var jag, karln och svärföräldrarna i Kiel, Tyskland och handlade sprit. Vi åkte med Stena Lines nya färja. Den var helt ok, men lite tråkig. Dom hade inte alls många spel maskiner och jätte liten shop. Men det fanns tv i hytten. Det tyckte jag var lite lyx. Jag handlade en massa sprit och några flak cider. På hemvägen vann jag 600:- och karln vann 1300:- på maskinerna. Det var behövligt!

Jag har äntligen fått mitt Zumba Fitness spel till Kinect och jag provade det häromdagen. Det var riktigt skoj och svettigt. Några utav övningarna hade dom med på passet igår på Sportlife. Så det var lite skoj. Karln provade också lite här hemma. Han har ju ingen kordination what so ever!! Det såg faktiskt väldigt roligt ut när han försökte hänga med.

Nu till helgen blir det en massa jobb, då vi har en tävling denna och nästa helg. Kommer att jobba 14 timmar på lördag. Men det blir gott att ta ut extra ledigt till sommaren sen. Jag längtar verkligen efter sommaren. Har suttit och kollat på en massa kort från förra sommaren och vi hade så jäkla skoj!! Denna sommar kommer dock att spenderas med folk som jag verkligen vill vara med. Inga andra. Det tar bara en massa energi att gå runt och vara trevlig hela tiden. Det är ju inte som man får något utav det, så då kan det lika gärna kvitta. Det känns skönt att ha kommit till det stadiet nu faktiskt!

Nu ska jag och karln snart laga tacos. Mums!







RSS 2.0