Harry Potter and the Deathly Hallows

Såg nyss den nya trailern för Harry Potter och dödsrelikerna. Oj, vilka bra filmer det kommer och bli. Riktigt bra!

Enjoy







Eclipse

Igår när jag kom hem från arbetet så väntade Marie och Linnéa på mig. Vi grillade resterna av köttet från midsommar, det var riktigt gott. Sen låg vi i soffan i två timmar med mätta magar.

Jag och Marie åkte sedan hem till Sjuntorp, med ett litet stopp på Sylte. Där var mamman och handlade precis som vi gissade att hon skulle vara. Vi såg dock inte deras bil när vi parkerade, den stod borta vid skolan. Efter att vi hade handlat åkte vi alltså till Sjuntorp. Mamma lagade lite kläder och en sko åt mig. Tack snälla mamma!!
Åkte hem efter klockan tio så det blev bara att duscha och lägga sig när man kom hem.

Idag satt jag och åt frukost, då det knackar på dörren. Det är Marie som kommer från sitt arbete och ska låna min säng ett par timmer. Efter att jag slutat mitt arbete idag tänkte vi åka till Överby och se om vi hittar något. Marie skulle kolla på en väska och jag ska kolla lite på Kicks.

Ikväll ska vi gå på Eclipse. Som jag har väntat på i ett par månader och nu är äntligen dagen här!! Den har fått recensioner om att den ska vara den bästa hittills. Det tror jag i alla fall.






Fiskmås

Var nog en vecka sen jag skrev sist, så jag tänkte att jag får göra ett inlägg.

I helgen var det midsommar och den spenderades på kusten utanför Lyskekil. Vi grillade, åt sill och potatis, drack, badade, solade, gick tipspromenad, spelade kubb och sov. På lördagen åkte vi in till Lysekil och kollade på en massa bilar och folk. Vädret har varit toppen, sol varje dag!

Igår cyklade jag in till stan och mötte Marie och Malin. Vi köpte lite mat och gick ner och satte oss vid kanalen. Marie gillar inte fåglar. Alls. Det kom en eller två och satte sig nära oss och Marie tänkte att om jag slänger iväg lite mat i kanalen så försvinner dom. Hon kan uppenbarligen ingenting om fåglar, speciellt inte om fiskmåsar.

Det hela slutade med att det kommer ca 20 fiskmåsar och cirkulerar och sätter sig vid oss, och Marie får panik och bara skriker. Hon springer och ställer sig så långt bort hon kommer och står och gömmer sig vid husväggen och gapar; Ta bort dom!!!!! Gud, vad jag och Malin skrattade. Det satt ett par damer vid en bänk lite längre bort, som också skrattade. En utav av dom försökte hjälpa mig och skrämma iväg fåglarna, men det gick inte. Vi fick helt enkelt flytta på oss.

Så här såg det typ ut.







Kärlek

Så har då äntligen Kronprinsessan fått sin Prins.
Grattis H.K.H Kronprinsessan Viktoria och H.K.H Prins Daniel.






Lördag

Idag har det ju, som alla i Sverige vet, varit speciellt bröllop. Jag tittade på vigseln och det var så sött när Prins Daniel fällde några tårar som Kronprinsessan Viktoria torkade bort med baksidan av sin hand. De kunde inte slita ögonen från varandra, de såg ut som de var lyckligast i världen! 

Annars så var jag och karl på Torp en sväng. Vi var inne på biltema och han skulle ha lite grejer till sin cykel.
På kvällen var vi på O'learys med Fredrik, Amelie, Martin och Jenny. Det var mysigt.

Nu ska jag gå och lägga mig, är väldigt trött. Hoppas att ni har haft en bra lördag.



Bilder

Nu har jag uppdaterat tidigare inlägg med lite bilder. Så nu får ni gå igenom dom igen.

Nu sitter jag här hemma och väntar på karln. Funderar på om vi ska gå på bio idag.. Vi får se vad som händer.






En helt vanlig dag, i en helt vanlig stad.

Här kommer bilder från i onsdags när vi var nere vid slussarna.

 















Torsdag

Idag har J och M varit här och spelat lite, sen gav de sig av till gymmet. Det är rediga tjejer det!

Blev inte så mycket städning igår, får försöka ta det idag istället. Jag, M och J gick ner till slussarna igår och åt glass. Sen gick jag och M runt och fotade lite i typ 2 timmar. Milton var ganska trött sen när han la sig på soffan och där låg han resten av kvällen. Ska försöka lägga in lite bilder sen när jag kommer hem.

Slutar 14 idag och det är väldigt skönt och kommer hem ganska tidigt. Känns nästan som att man har hela dagen kvar till och göra en massa saker. Speciellt nu på sommaren, när solen skiner och det är asvarmt ute!






Subway

Har ju vetat ett tag att Subway ska öppna här i Trollhättan. Har nu fått reda på att dom kommer och öppna nästa vecka, troligen på måndag!!

Då ska det ätas mackor i stora lass.





Magnum Gold ?!

Jag var iväg en sväng på Överby och passade på att köpa en Magnum Gold?! Den var helt ok, men jag kände inte av någon havssaltssmak. Nästa gång ska jag testa den nya Cornetten.




Make over

Nu har jag suttit och grejat lite mer med bloggen och nu börjar den äntligen att se ut som jag vill ha den! Kommer säkert och ändra fler gånger. Jag kan ju aldrig bestämma mig.



Signatur

Nu har jag äntligen fixat mig en signatur. Har sett att andra bloggar har det, så jag ville också skaffa mig en. Tycker att den blev väldigt snygg!

Det har inte hänt så mycket den sen jag skrev senast. Helgen var väldigt lugn och annars har jag bara jobbat. Ska försöka ta tag i städningen idag och imorgon också, innan karln kommer hem från sitt arbete.

Igår var jag på Zumba igen och jag har lite ont i kroppen idag. Men skoj är det fortfarande.



Regn

Som nog alla har märkt så har det regnat i princip hela veckan. Känns inte så där roligt när vi är inne i juni och det ska vara sol och värme ute. Men vi får hoppas att det snart vänder. I alla fall till midsommar!

Ja, snart är det ju midsommar igen! Vi hade så fantastiskt roligt förra året, vi pratar fortfarande om den helgen. Det var nog den bästa helgen någonsin får jag faktiskt säga och vi måste se till så att det blir lika skoj igen! A och F ska vara med hela helgen nu, förra året kom dom bara en liten stund för A skulle jobba, har jag för mig. Vi blir ett litet gäng, typ samma personer som var med förra året.

Jag hade ju med mig videokameran sist gång som alla säkert kommer ihåg. Jag funderar på om jag ska köpa ett stativ, så kan den bara stå på. Så kan alla få vara med och så slipper en stackars person gå runt och filma hela tiden. Får heller inte glömma och ta med Singstar igen, speciellt eftersom vi har blivit alldeles för dåliga på att använda det den sista tiden. Ska försöka ta ledigt på torsdagen också, så att man kan åka med dom andra redan på onsdagen. Det kommer och bli så skoj!

Åhh, vad jag längtar!!

Lite bilder från när vi var på Nordkroken












Sol

Igår var vi på student hos min kusin och det var väldigt trevligt, med god mat och dryck. Hon fick ett halsband av mig, karln och M, som jag hoppas att hon blev nöjd över. Det verkade så i alla fall. Det var även en annan hund där, en stor hund som ville leka med Milton och dom sprang på gräsmattan. Det var bara det att Milton var lite rädd när hon ville busa och sprang och skrek och när jag tittade så var dom en meter ifrån varandra. Han är lite mesig min käre Milton.

Nu har M kommit hit och vi ska åka till Överby och titta lite. Sen ska vi nog åka till Nordkroken igen.

Jag älskar sommaren!



 





Student

Imorgon ska jag fira min kusin som tar studenten. Vi ska vara på skolan kl 12.00 och efter det ska vi, familjen, gå ut och äta medans studenterna går ner till fallen. På kvällen ska vi gå bort till kusinen och fira ordentligt!

I tisdags var vi på Zumba igen. Det är jobbigt, men väldigt väldigt roligt! Har dock inte lika mycket träningsvärk som förra gången. Det är något som vi kommer och försöka att gå på ibland.

Igår åkte jag och Milton ut till Nordkroken för och bada lite och kasta boll. Det tyckter han är jätteroligt och han sprang efter bollen i nästan en timme, så han var lite trött när vi kom hem. Det kommer vi och göra om snart igen.

Idag kommer karln hem igen och jag tänkte ta och försöka att städa och tvätta så det är fint när han kommer.



C


Sommar

Nu har den äntligen kommit! Den som alla har väntat på i flera månader, sommaren!! Enligt prognoserna ska det vara över 20 grader hela veckan. Vilken bra början på juni det kommer och bli. Hoppas att resten av sommaren kommer och bli varm och solig, och inte regna som det gjorde förra året.

Igår var jag och hämtade ut våran digitalbox, så nu kan jag äntligen spela in igen. M var och klippte sig och sen färgade jag hennes hår, så hon inte skulle se ut som en tvättbjörn. Vi var även en sväng på Överby och köpte examens presenter. Skönt och ha det klart. Så på fredag ska jag sluta tidigare så att jag kan vara med när min kusin springer ut från Nisse. Igår kväll så åkte jag bort till J för att umgås och titta på film. A åker tillbaka till Jönköping idag, men nu kommer hon inte vara där så länge till! Nu får vi hoppas på att hon får ett arbete i närheten så att hon inte flyttar långt bort igen.

Det får vara nog nu!



C

RSS 2.0