Göteborg

Snart ska vi bege oss iväg till Göteborg en sväng. Vi tänkte handla upp presentkortet som karln fick utav sitt arbete i julklapp, på feskekörka. Så ikväll blir det räkor till middag. Det ska bli väldigt gott.

Jag ringde även till Marie och hon ska möta upp oss, så vi får hänga lite. Så det ska bli väldigt roligt.

Efter förra helgen så känns det skönt att ta det lugnt. Får ladda inför båtresan istället. Det är ju bara två veckor kvar!!




Bio

Idag har jag och karln varit på bio och sett nya Mission Impossible. Den var bra och det var roligt att se Michael Nyqvist som skurk.

Annars har det inte hänt speciellt mycket under veckan.







Party

Ja.. Jag är fortfarande seg efter lördagen. Men det är det värt!!

Det blev en sväng på Butlers efter att vi varit hemma hos Martin och Jenny. Det var hur mycket folk som helst där. Jag som trodde att det skulle vara lugnt, med tanke på att det är helgen innan löning på årets fattigaste månad. Men nej. Jag och Madde placerade oss på dansgolvet och var där i princip hela tiden tills det var dags att gå.

Sen blev det Sibylla på vägen hem och tjejerna tog taxi medans karlarna fick gå. Haha!! Väl hemma så blev hundarna överlyckliga över att se mig.

Väl hemma så fick jag plåstra om min fot. Jag hade uppenbarligen skadat mig och börjat blöda nångång under kvällen. Det var dock inget som jag märkte.

Sen blev det ett klädombyte av någon anledning och sen ut med hundarna. Då var väl kl. runt 4.  

Så det blev en sen kväll/tidig morgon.

Vill ni se bilder kan ni gå in på Genits blogg.  





Här skulle det egentligen ha varit ett inlägg..

Men ja. Det var ju fest igår. Jag antar att ni förstår.

Hörs imorgon!





Aj!

Tänkte bara meddela att ja, det gör ont. Som fan!! Och jag har bokat in passet igen på fredag. Bra gjort!

Ikväll ska jag bort till Martin och Jenny. Dom har ordnat sexparty. Det kommer en del folk och jag hoppas att det blir roligt. Senare blir det eventuellt ut en sväng på stan.

Hej!





MRL

Idag har jag och Jenny varit på ett pass på gymmet som heter MRL. Detta står för mage, rumpa och lår. Det är ett step pass och instruktören sa sedan efteråt att på ett pass så blir det ca 6000 steg!! Så ja. Jag lär ha ont imorgon.. Men skoj var det och jäkligt jobbigt.

Så ikväll har jag varit ganska så död.

Men jag orkade släpa mig över gatan och var en stund hos pappa med Marie. Vi tittade på På spåret och sedan spelade vi spel. Labyrinten och Cluedo. 

Som förr i världen. 








Tisdag

Då var det redan tisdag. Dagarna går så fort.

Helgen har även denna varit lugn, i alla fall för min del. Men nu på lördag, då är det fest igen! Ska bli skoj.

Idag har jag varit och tränat, det blev dansaerobic. Jenny ville prova detta och jag hänger självklart med. Passet var väl helt ok, men Zumban är klart roligare.

Zumba gjorde jag även en timme här hemma förut. På Kinect. Det får jag se till att "spela" lite oftare. Tråkigt bara att det är så litet här. Annars hade man kunnat spela flera. Det blir ju roligare då!

Annars är veckan lugn. Händer inget, förutom att pappa ville åka och handla på fredag. Så då får man vara en snäll dotter och köra. Men det gör jag så gärna. Han hjälper mig med djurena när jag ska ut och svira. Haha!!





Tyskland

Då var det bokat. Det blir en Kielkryss den 10/2. Det ska bli väldigt skönt att få åka iväg en sväng.

Det är Martin, Jenny, Larsa, karln och jag som ger oss av. Så då blir det till att fylla på lagret, lagom tills helgen efter. Det kan behövas.

Pappa och några utav systrarna är snälla och tar hand om hundarna under tiden. Det är tur att man har sin familj! ♥





Träning

Nu har jag och Jenny kommit igång med träningen igen. Det känns jäkligt gött!!

Det har startat några nya pass som vi ska prova, så det kommer att bli roligt.

Det ända som kan vara lite jobbigt är att alla andra också har börjat att träna. Gymmet är överbefolkat och kommer att vara det ett par månader, innan det lugnar sig igen. Ni vet, nyårslöften och sånt där.

Så vill man träna på maskinerna, gå dit på dagen. Då är det inte lika farligt.





Snö

Idag har det äntligen kommit snö!! Det har snöat hela eftermiddagen och det håller fortfarande på.

Jag är glad!

I torsdags var jag, karln, Martin och Jenny på O'learys och åt och försökte oss på sportquizen. Det gick väl inte direkt jättebra..

På fredagen var jag, karln och några utav syskonen på bio. Vi såg Lejonkungen i 3D. Den var lika bra som vanligt. Vi var även på bio på lördagen. Denna gång med Martin och Jenny och vi såg The girl with the dragon tattoo. Det var inte mycket som var ändrat från den svenska versionen och jag tycker båda filmerna är bra.

Så det har varit en väldigt lugn helg. Det har blivit många såna på sistone, vilket har varit väldigt skönt!








RSS 2.0