Första Advent

Då var det äntligen första advent igen!! Det är så mysigt när man får plocka fram adventssakerna och göra det fint hemma.

Ikväll ska vi iväg hem till mamma, som alltid. Det blir Janssons till middag och glögg efteråt.

Det ska bli riktigt mysigt.








VIP

Idag har jag varit i Gbg hela dagen. När jag fyllde år så sa Marie att hon skulle bjuda mig på VIP Bion. Och idag så blev det av. Vi gick på Breaking Dawn: Part 1. Den var bra. I klass med dom andra. Nu är det bara och vänta ett år tills del två kommer. Seegt!!

Efteråt gick vi i regnt och mötte Jenny och sen gick vi och fikade. Det var behövligt då jag var väldigt hungrig!!

Sen när vi skulle ge oss av hemåt, så gick det ju så klart inga tåg.. Så vi fick ta bussen. Tack och lov så fick vi sitta!! Det var det dock inte alla som fick. Jag var så trött så jag somnade till en stund.. Haha!!

Tack så mycket Marie för hela dagen!!













Coldplay

Första datumet blev inställt pga sjukdom, men nu var det äntligen dags. Jag fattar fortfarande inte att jag verkligen vann biljetter. För vem vinner sånt här, egentligen? Den här gången jag, uppenbarligen. 

Så idag har jag och Marie varit en sväng i Oslo för att gå och se en konsert med Coldplay. En exklusiv konsert, som alla recensenter skriver. Det var bara media och tävlingsvinnare som fick gå på den här konserten. Och alltihop filmades av norska TV2. Efter att den har sänts så ska jag försöka få tag i den på nåt sett.

Konserten var i alla fall helt underbar. Det var bara stå platser, men vi stod lite ovanför golvet, på ett trappsteg ca 5 meter från scenen, så vi hade grymma platser!! Stämningen var fantastisk och det var nog ingen som gick därifrån besviken!!








Seg, seg, seg..

Ja, den sista tiden har jag inte varit annat än seg. Har inte orkat göra nåt i princip. Blev ju sjuk igen sen sist jag skrev och var väl det i nästan två veckor. Coldplay konserten blev inställd och ska bli av nån annan gång. När vet jag inte än. Men hoppas i alla fall på att den kommer att bli av.

Men även fast jag varit sjuk så har tillvarorn inte varit alltför dålig..

Förra lördagen åkte jag en sväng till Norge för att hämta hem Jenny på Rygge flygplats. Hon har varit iväg och hälsat på Emma i Stockholm och Anna i Berlin. Och på vägen hem fick jag höra om alla äventyr de hade gjort. Det var tur att jag inte var med, det säger jag bara..

På kvällen blev det fest och jag tror aldrig att jag varit så berusad förut. Herregud!! Skoj var det, men får nog ta det lite lugnt nästa gång. Som blir på fredag, då det är girls night på Butlers.

Helgen som var, har varit helt lugn för en gångs skull. Det har varit skönt att bara vara hemma och slappa en hel helg. Det har inte blivit mycket sånt den sista tiden.

Så nu är det bara att ladda inför fredag!!




Hipp, hipp, hurra!!

Idag fyller minstingen 1 år!!

Grattis Lennox.








RSS 2.0